Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (242)
Filtrer anmeldelser
242 resultater
Vurdering fra reisende
179
42
12
8
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
179
42
12
8
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 242 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020

Hotellet ligger i fantastiske omgivelser og er veldig fin innredet. Det anbefales å bo på hotellet. Vi bodde to netter i to standard rom. Rommene var små og standarden var klart lavere enn forventet. Vi hadde et rom i 3. etasje som var veldig lite. Sengen var 160 og det var ingen nattbord. Det andre rommet hadde to separate senger, 80 hver. Begge rom hadde et bitte lite bad. I dusjen var det umulig å regulere vanntemperatur tilfredsstillende.
Restauranten var totalt sett en fin opplevelse og maten var veldig god. Likevel var servicen ikke på høyde med ambisjonsnivået eller med det vi forventet (i forhold til prisen altså). Vi betalte 3000 per natt og rom. Vi forventet mer for den prisen.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, 34alexanderw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hadde gleden av å sove på Dronning Wilhelminas rom, og aldri før har jeg vel følt meg nærmere å være på et museum! Døren til rommet sto åpen, med et sperre-tau a ka museum i døråpningen - slik at de rommene som ikke er bebodd kan publikum få titte på. Artig! Ble hilst hjertelig velkommen av Johanna fra Brøttum, som fra første stund fikk oss til å føle oss varmt velkomne!

Kveldens middag med «dalens egen Bernhard» var en opplevelse: Kunnskap, service, smak og stil sto til toppkarakter, uten tvil. Avsluttet med vakker musikk fra salongens pianist og en liten night cap i hagen, før deilig seng ventet.

Frokosten var grei nok, men tre smått forvirrede servitører glemte å gi oss brød og kaffe, glemte å fylle på mat som manglet på bufeen og viktigst av alt: Var for travle/stresset til å hilse nyankomne frokostgjester velkommen og å hjelpe dem med å finne seg til rette. Her bør litt mer opplæring til, så vil det bli en bedre opplevelse.

Alt i alt ble dette en flott opplevelse i vakre omgivelser, tusen takk for oss!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tantes0fie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mariann Øye, Daglig leder på Hotel Union Oye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Hei tantesOfie,

Tusen takk for storvegs besøk og attendemelding her på Tripadvisor.
Vi set uendeleg stor pris på å høyre at de hadde det godt her hjå oss.

Vi skal sjølvsagt følgje opp slik at frukosten også står heilt på nivå med det øvrige.


Ynskjer dykk ein eineståande sumar viare og hjarteleg velkomen atteende.

Beste helsing
Mariann Øye
Hoteldirektør
Hotel Union Øye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk sted, anbefales! Perfekt at vi kunne ha med hund, innsjekk super, fikk det spesielle rommet vi ville ha, ble oppringt vedr middag, takket nei men ombestemte oss ved ankomst - heldigvis! Atmosfære - historie- stemning- mat, alt var fantastisk og spesielt takk til Bernhard! Dette er unikt og må oppleves!!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Bergenbyernydeli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mariann Øye, Daglig leder på Hotel Union Oye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære Bergenbyenernydeli,

Tusen takk for eineståande attenemelding her på Tripadvisor.
Det varmar våre hjarter. Bernhard er heilt unik, vi prøvar stadig å overtale han til og bli verande for all framtid.

Hjarteleg velkomen attende!

Beste helsing
Mariann Øye
Hoteldirektør
Hotel Union Øye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Meget god lunsj i historiske omgivelser. Panna cotta av ypperste klasse. Vel verdt å ta turen hit, om ikke bare for å se selve bygget eller en kaffe i salongen.

TripAdvisor krever flere ord, men noe mer jeg ikke å legge til.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Stranddh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mariann Øye, Daglig leder på Hotel Union Oye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Tusen takk for eineståande attendemelding, eg vonar verkeleg vi får høve til å ynskje dykk velkomen attende til Øye!

Dei beste helsingar
Mariann Øye
Hoteldirektør
Hotel Union Øye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Et hotell som har beholdt sjelen hele veien ut❤️ En opplevelse å bo på! Alt er gjennomført til hver minste detalj. Betjeningen er super koselig og vennlig, selv om de jobber i bunader hele dagen.. selv når de vasker rommene! (imponert)

Vi bodde på Bjørnstjerne Bjørnson sitt rom, og så rett opp på Slogen fra sengen :) store luftige dyner og puter, du bare smelter inn i etter en tur på Saksa eller Slogen

Etter middagen holder hovmesteren et kort spennende foredrag om hotellets historie, og den er like spennede for voksne som for barn!

Prisene er stive, men som forventet :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, annesf87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mariann Øye, Daglig leder på Hotel Union Oye, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2020

Kjære annesf87,

Tusen takk for eineståande attendemelding her på tripadvisor.
Vi set sjølvsagt uendeleg stor pris på det.

Eg vonar vi får høve til å ynskje dykk velkomen attende til Øye ved fleire høve.

Beste helsing
Mariann Øye
Hotel Union Øye

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser