Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig måltid i historiske rammer”

Hotel Union Oye Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 11 Restauranter i Ørsta
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hotellet og restauranten har gode, strenge og riktige tiltak mot Covid-19. Rom og bord må bestilles i forkant. Tilgjengelig håndsprit flere steder.

Hotellet er fantastisk flott innredet og det føles litt som å være på museum.

Maten var veldig god, stødig og profesjonelt utført. Servicen upåklagelig. Renholdet var svært bra og det var fri kaffe- og tebar.

Dato for besøk: august 2020
Takk, hedvign2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 34 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020

Vi ante ikke helt hva vi kom til da vi hadde booket en middag. Idét du entrer hotellet besøker du en svunnen tid. De ansatte gikk kledd i tradisjonsrike drakter og tok hånd om oss gjennom hele måltidet på en behagelig måte. Før forrett ble vi servert en liten smaksbombe av en appetittvekker. Deretter en nydelig suppe av gresskar. Så en granité av ulike bær, før en mettende hovedrett av ratatouille og en god kokosnøtt panna cotta til dessert. Det hele servert med en velkomponert vinpakke. Som veganere ble vi imponert over måten de tok vare på oss. Hit skal vi tilbake, men da også med en overnatting. Anbefales å kombinere med en tur til Bentebu, Leknesnakken og/eller Saksa. Naturen her til å gispe av.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, F9417IJchrisk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2020

I mange år har eg ønska å kome til dette hotellet, og i går kom høvet. Dottera mi og eg bestilt bord i restauranten dagen i førevegen, og køyrde nedover Nordangsdalen i praktfullt vêr. I det vi trådte innanfor blei vi varmt tatt i mot, ja, vi følte oss nestan som særleg viktige gjestar. "No er Mariann Schjeide her", sa dei på kjøkenet. Men det var nok berre fordi maten var planlagt. Og for ein mat! Torsketallerkenen med rotgrønsakder var slik at vi måtte ta oss pauser for å ikkje hive i oss for fort. Dei tilsette var alle opne, blide og imøtekomande, sørvis av ypparste klasse. Dei var stolte av hotellet og arbeidsplassen sin. Etterpå satte vi oss ei lita stund i hagen. Då hadde vi allereie ete lunsj og dessert inne, men fekk vite at vi berre måtte seie frå om vi ville ha noko brakt til oss ute. Tusen takk for nydeleg opphald, hit kjem vi gjerne tilbake. Eg er stolt av å vere sunnmøring når eg er på Øye!

    • Service
1  Takk, Mariann S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Vi tok Fjordcruise, hurtigbåt fra Ålesund. Turen ca 1,5 time og var en opplevelse i seg selv. Majestetiske fjell i alpelandskapet inne i fjordene. Vi hoppet over en tur, og tok siste båten tilbake kl 1815, da hadde vi god tid på hotellet. Fikk gå rundt å kikke på rommene, som er helt fantastiske. Alle er forskjellige, med navn etter kjente personer som hadde overnattet der. Himmelsenger og badekar med løveføtter. Hele hotellet har et historisk sus, du kommer inn i en annen verden.
Vi spiste en deilig lunsj i restauranten, kjempehyggelig servitør som fortalte historien fra det blå rommet, og om Linda som går igjen.
Før båten gikk ut igjen, inntok vi kaffen den deilige hagen.
Turen anbefales, kommer gjerne igjen, da vil vi overnatte i det blå rommet.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 275kjerstis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2019 via mobile enheter

Gammelt nostalgisk flott hotell hvor det oser historie og tradisjoner lang vei. Utrolig flott hotell som er godt bevart. Morsomt å kunne se inn på alle rom og få deres historier. Var dessverre bare en dagstur, men skal absolutt tilbake for å overnatte på et av de spennende rommene. Vi fikk servert en 3 retters lunsj som overgikk alles forventninger. Koselig atmosfære og hyggelig betjening. Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
2  Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hotel Union Oye Restaurant, så også på

 

Har du vært i Hotel Union Oye Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din