Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Best i tørt vær

Flott topptur til Saksa, i mindre enn godt vær. Mer enn 1000 høydemeter fra bilen og flott utsikt... les mer

Anmeldt 16. august 2020
728AnneS
,
Oslo
Saksa opp fra Urke

Typisk topptur; for det meste rett opp😉 nydelig utsikt hele veien og ikke minst på toppen! Vi... les mer

Anmeldt 24. juli 2020
hildew2016
,
Istanbul, Tyrkia
via mobile enheter
Les alle 31 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Ørsta
fra USD 185,85
Mer informasjon
fra USD 220,72
Mer informasjon
fra USD 137,09
Mer informasjon
fra USD 118,02
Mer informasjon
Anmeldelser (31)
Filtrer anmeldelser
31 resultater
Vurdering fra reisende
21
9
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
9
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 31 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Typisk topptur; for det meste rett opp nydelig utsikt hele veien og ikke minst på toppen! Vi brukte 6 timer med gode pauser.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, hildew2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019

Det går i grunnen rett opp hele veien, men 3 km er overkommelig. En fin tur med strålende utsikt! Verdt alt strevet. Det er laget noen fine trapper i steinrøysa når man nærmer seg toppen. Anbefaler også å gå over midttoppen til nordtoppen. Det er ikke så bratt og smalt som det ser ut som på avstand.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, BirgitBr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

Turen er noe lengre enn rutebeskrivelser man finner sier. I følge min Garmin, men også skiltingen underveis, er turen vel 4km. Den fantastiske utsikten kan derimot knapt overdrives. Turen opp i sol og 30g tok 2,5t og 2t ned inkl gode pauser.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, kjellstellander
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2018

En dagstur til Saksa kan anbefales. Herfra får du en god utsikt over Hjørundfjorden og Sunnmørsalpene. Veien opp er stykkevis bygget av sherpaer og gjør oppstigningen fra havnivå til toppen på ca 1000 meter til en grei dagstur. Ta med mat og ikke minst drikke!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, HenningS46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. oktober 2017 via mobile enheter

Fantastisk tur! Vi overnattet i Urke Fjordhytter som ligger så og si ved foten av Saksa.

Vi hadde med en 7-åring og en 10-åring og kom fint opp. Fjellstøvler/fjellsko er en nødvendighet.

Dato for opplevelse: oktober 2017
1  Takk, linnlindmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser