Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott opplevelse! ☀️

Øyvind tok oss trygt t/r Jektvik-Rødøy i RIB’en sin. Han var veldig hyggelig og har mye... les mer

Anmeldt 12. juli 2021
294metten
,
Lørenskog, Norge
via mobile enheter
Magisk

Høydepunkt å ta Rib til Rødøya og spasere opp til Rødøyløva,så både havørn og hval på turen. Noen... les mer

Anmeldt 11. juli 2021
838runed
Les alle 59 anmeldelsene
  
Anmeldelser (59)
Filtrer anmeldelser
59 resultater
Vurdering fra reisende
57
2
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
57
2
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 59 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Var med på rib-tur ut til Rødøy og Rødøyløva, og hadde en helt fantastisk dag med sjefsguiden Øyvind, og en koselig gjeng med andre påmeldte! Øyvind viste om alle de gode spottene for å ta instagram-bilder, og var i tillegg en utmerket fortograf! Samme kveld fikk vi muligheten til å være fyrvoktere på Kalsholmen fyrhus, og tilbrakte natten midt ute i havgapet. En unik opplevelse! Øyvind er svært fleksibel, og setter dine interesser i første rekke og har et genuint ønske om å gi deg uforglemmelige minner. Hit kommer vi igjen!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, ingvilds1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Tilbyr varme og hjertelig husrom, utrolig imøtekommende og rause folk. Øyvind har tatt oss med på opplevelser vi aldri vil glemme, og dette har virkelig vært sommerens høydepunkt. Først Rib-tur til Rødøy og topptur til Rødøyløva, før vi ble kjørt ut til Kalsholmen fyr for en magisk overnatting ute i havgapet. Tusen takk for noen fantastiske døgn!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mariabj_rnnesh2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Øyvind G, Daglig leder på Meløy Adventure, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Dere har vært en fryd å ha med på tur, og på besøk!
Håper dagene og minnene herfra sitter fastklistra i lang lang tid.
Ta med deg jentene og kom snart tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Brevandrigen vare gebtlig fullbooket, men Øyvind fikk oss med likevel ved å reorganisere gruppen litt. For en service! Vi møtte opp på fergekaien, tok båten over og ble kjørt i bil første stykket. Veldig kunnskapsrike og proffe guider tok oss med på isen som var en fantastisk opplevelse

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, frdhm19
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

For en kajakktur! Vi ble guidet av tidenes mest behagelige guide, Dawid! Han lærte oss om breen, om ulike kajakkteknikker og brukte mer tid på oss enn det vi hadde forventet Utstyret hadde topp kvalitet og gjorde turen behagelig! Noen av oss hadde aldri prøvd kajakk før, men endte opp med å lære seg masse og bli ganske god.

Anbefaler virkelig å ta seg tid til denne turen!
PS: Guiden var også halvveis fotograf, så creds til Dawid for hans ferdigheter:)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, A_Voldseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi var fire vennepar som fikk gleden av å ta en kajakktur/kajakkurs i Glomfjorden med Øyvind og hans polske kajakkekspert David. Over snittet hyggelig og kompetent gjeng. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, nygaard90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser