Takk for superhyggelig og profesjonell guiding til Svartisen, Myken og Rødøya. Meløy Adventure... les mer
Tusen takk til Øyvind, som på stående fot, tok storfamilien hjem fra Rødøy til Sleneset da alle... les mer
Hatt veldig fin dialog med Øyvind over muligheter i høstferien. Da brevandring ikke gikk av sikkerhetsmessige årsaker gav han oss et flott tilbud. Vi padlet kajakk over til Engenbreen for så å gå opp. Alt utstyr var inkludert.Hadde Dawid som guide, en fantastisk fyr med godt humør og mye kunnskap. Han tok oss så nærme breen som var forsvarlig. Helt fantastisk. Fikset lunsj og hele pakken. Padlet deretter tilbake etter mange flotte timer rundt breen. Helt fantastisk dag, anbefaler turen og selskapet!!!
Takk for fine tilbakemeldinger!
Det var gøy dere ble med.
Denne turen er kanskje den fineste vi tilbyr i kajakk, der du spiser lunsj rett ved brearmen.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.
Turen var helt nydelig, første gang på kajakk kjempe gøy. Guiden var veldig snill og forståelsesfull samtidig var han veldig gøy. Koste meg veldig på turen hele veien gjennom
Bra du tok sjansen å være med oss på tur, og kosa deg masse underveis.
Guiden Dawid hadde også en fin dag med dere i kajakken.
Håper du får en fin adventstid og vinter.
Meløy Adventure og Øyvind har vært en berikelse for vår reise. Det som begynte som et spontant stop pga. regn har blitt høydepunktet på turen vår. En unik gjestfrihet på Gulbrakka etterfulgt av sommerens beste eventyr med RIBtur og gråter til Rødøyløva etterfulgt av en sjelden mulighet til en natt på det uberørte Kalsholmen fyrhus hvor vi tilbrakte natten som var helt fantastisk. Meløy Adventure med Øyvind som kaptien er en perle av et eventyr. Øyvind har en enorm entusiasme og kjærlighet for Meløy som sprer så mye reiselyst og glede at du aldri vil at det skal ta slutt. Meløy Adventure er en opplevelse for livet og et must see.
Jeg blir litt rød i kinnene av å lese dette. :)
Nyt sommeren, håper dere alle kommer tilbake en gang - snart!
Var med på rib-tur ut til Rødøy og Rødøyløva, og hadde en helt fantastisk dag med sjefsguiden Øyvind, og en koselig gjeng med andre påmeldte! Øyvind viste om alle de gode spottene for å ta instagram-bilder, og var i tillegg en utmerket fortograf! Samme kveld fikk vi muligheten til å være fyrvoktere på Kalsholmen fyrhus, og tilbrakte natten midt ute i havgapet. En unik opplevelse! Øyvind er svært fleksibel, og setter dine interesser i første rekke og har et genuint ønske om å gi deg uforglemmelige minner. Hit kommer vi igjen!
Tilbyr varme og hjertelig husrom, utrolig imøtekommende og rause folk. Øyvind har tatt oss med på opplevelser vi aldri vil glemme, og dette har virkelig vært sommerens høydepunkt. Først Rib-tur til Rødøy og topptur til Rødøyløva, før vi ble kjørt ut til Kalsholmen fyr for en magisk overnatting ute i havgapet. Tusen takk for noen fantastiske døgn!
Dere har vært en fryd å ha med på tur, og på besøk!
Håper dagene og minnene herfra sitter fastklistra i lang lang tid.
Ta med deg jentene og kom snart tilbake!
Brevandrigen vare gebtlig fullbooket, men Øyvind fikk oss med likevel ved å reorganisere gruppen litt. For en service! Vi møtte opp på fergekaien, tok båten over og ble kjørt i bil første stykket. Veldig kunnskapsrike og proffe guider tok oss med på isen som var en fantastisk opplevelse