Takk Meløy Adventure!

Takk for superhyggelig og profesjonell guiding til Svartisen, Myken og Rødøya. Meløy Adventure... les mer

Anmeldt 6. august 2024
beatadl
Oslo, Norge
Fantastisk RIB tur 🤩

Tusen takk til Øyvind, som på stående fot, tok storfamilien hjem fra Rødøy til Sleneset da alle... les mer

Anmeldt 10. juli 2024
RebeccaH2452
Oslo, Norge

Anmeldt 16. august 2020

Turen var helt nydelig, første gang på kajakk kjempe gøy. Guiden var veldig snill og forståelsesfull samtidig var han veldig gøy. Koste meg veldig på turen hele veien gjennom

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Astrid1004
meloyadventure, Manager på Meløy Adventure, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. desember 2020

Bra du tok sjansen å være med oss på tur, og kosa deg masse underveis.
Guiden Dawid hadde også en fin dag med dere i kajakken.
Håper du får en fin adventstid og vinter.

Anmeldt 19. juli 2020

Meløy Adventure og Øyvind har vært en berikelse for vår reise. Det som begynte som et spontant stop pga. regn har blitt høydepunktet på turen vår. En unik gjestfrihet på Gulbrakka etterfulgt av sommerens beste eventyr med RIBtur og gråter til Rødøyløva etterfulgt av en sjelden mulighet til en natt på det uberørte Kalsholmen fyrhus hvor vi tilbrakte natten som var helt fantastisk. Meløy Adventure med Øyvind som kaptien er en perle av et eventyr. Øyvind har en enorm entusiasme og kjærlighet for Meløy som sprer så mye reiselyst og glede at du aldri vil at det skal ta slutt. Meløy Adventure er en opplevelse for livet og et must see.

Takk, allybjorn
Øyvind G, Daglig leder på Meløy Adventure, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Jeg blir litt rød i kinnene av å lese dette. :)
Nyt sommeren, håper dere alle kommer tilbake en gang - snart!

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Var med på rib-tur ut til Rødøy og Rødøyløva, og hadde en helt fantastisk dag med sjefsguiden Øyvind, og en koselig gjeng med andre påmeldte! Øyvind viste om alle de gode spottene for å ta instagram-bilder, og var i tillegg en utmerket fortograf! Samme kveld fikk vi muligheten til å være fyrvoktere på Kalsholmen fyrhus, og tilbrakte natten midt ute i havgapet. En unik opplevelse! Øyvind er svært fleksibel, og setter dine interesser i første rekke og har et genuint ønske om å gi deg uforglemmelige minner. Hit kommer vi igjen!

Takk, ingvilds1989
Anmeldt 19. juli 2020

Tilbyr varme og hjertelig husrom, utrolig imøtekommende og rause folk. Øyvind har tatt oss med på opplevelser vi aldri vil glemme, og dette har virkelig vært sommerens høydepunkt. Først Rib-tur til Rødøy og topptur til Rødøyløva, før vi ble kjørt ut til Kalsholmen fyr for en magisk overnatting ute i havgapet. Tusen takk for noen fantastiske døgn!

Takk, mariabj_rnnesh2020

Dere har vært en fryd å ha med på tur, og på besøk!
Håper dagene og minnene herfra sitter fastklistra i lang lang tid.
Ta med deg jentene og kom snart tilbake!

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Brevandrigen vare gebtlig fullbooket, men Øyvind fikk oss med likevel ved å reorganisere gruppen litt. For en service! Vi møtte opp på fergekaien, tok båten over og ble kjørt i bil første stykket. Veldig kunnskapsrike og proffe guider tok oss med på isen som var en fantastisk opplevelse

2  Takk, frdhm19