Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat med tydelig merking av allergener og intoleranser”

King Tandoori Indian Grill Restaurant
Vurdert som nr. 3 av 42 Restauranter i Torre de la Horadada
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. juni 2023

Beste maten i området. Menyen kan virke overveldende, men alle rettene vi prøvde var gode. Anbefales

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Jet63068999303
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (214)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 215 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2022

4 personer hadde gledet oss til indisk mat her etter tideligere besøk som har vært vellykket.
Desverre nådde de ikke opp denne kvelden,med utrolig tørt lammekjøtt i tre ulike retter.
Tviler på at vi kommer tilbake om det ikke blir bedre.

Dato for besøk: august 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Misfo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. april 2022 via mobile enheter

Nyoppusset innvendig.

Har vært her en del ganger, og blir bare mer og mer fornøyd. De ansatte yter sitt beste, maten er velsmakende og fås i alle styrkegrader. Til og med en sterkere enn Vindalo har det. Til nå har jeg bare hatt extra sterk vindalo, det har vært perfekt for meg.
Her kommer vi tilbake mange ganger!

Dato for besøk: april 2022
1  Takk, M0rtenU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2021 via mobile enheter

Sentralt beliggende på torvet. Liker godt krydret mat, så jeg ba om det. Og fikk det. Servitør kommenterte det til og med..

Skikkelig kald øl ble også servert, her må jeg tilbake.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, M0rtenU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

God mottakelse når vi kom. Hyggelig betjening som ga gode anbefalinger. Meget bra mat. Anbefales absolutt

Dato for besøk: august 2019
Takk, ArntM1302
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på King Tandoori Indian Grill Restaurant, så også på

Torre de la Horadada, Alicante (provins)
Torre de la Horadada, Alicante (provins)
 
Cabo Roig, Orihuela Costa
Torre de la Horadada, Alicante (provins)
 

Har du vært i King Tandoori Indian Grill Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.