“Flott restaurant litt utenfor allfarvei.”
Anmeldelse av Finca Rebate

Finca Rebate
Vurdert som nr. 2 av 89 Restauranter i Pilar de la Horadada
Prisklasse: USD 30 - USD 60
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Herlig spansk restaurant med a la carte meny og setmeny. Matutvalget er nok for den mer voksne ganen. Ta med/på myggspray da dette er ute i skogen/jordbruksområde. Her er det til og med egen kirke om man skulle ha/få behov for det.
God mat og drikke og god stemning. God valuta for pengene!

Takk, steinarg2019

Anmeldt 21. mars 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat, på et litt bortgjemt sted. Jeg spiste en nydelig salat med appelsin, blåmuggost og spekeskinke til forrett, helstekt smågris til hovedrett, og sitron fra hagen til slutt. Veldig fine omgivelser og hyggelig servitør, anbefaler å bestille bord.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, Ekirsti
Anmeldt 18. februar 2020 via mobile enheter

Vi var 5 voksne på søndagstur. Vi var anbefalt å besøke Finca Rebate, en anbefaling vi med glede sender videre til dere lesere. Vi hadde ikke bestilt bord (noe vi anbefaler), men hyggelige kelnere ordne en fin plass til oss. Vi opplevde god service, god mat og fine omgivelser. Vi kommer definitivt tilbake hit.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Pergunderrud
Anmeldt 26. januar 2020

Finca Rebate ligger litt bortgjemt, men er så absolutt verdt et besøk.
Veldig hyggelig betjening, nydelig mat, flotte viner og trivelig omgivelser

Dato for besøk: januar 2020
Takk, Jan P
Anmeldt 14. august 2019

Restauranten ligger flott til og ser svært innbydende ut etter solnedgang. Engelskkunnskapene til servitørene var noe begrenset og gjorde at kommunikasjonen rundt mat og drikke ble vanskelig. Priser i det øvre sjiktet kombinert med små porsjoner og for flere av oss dårlig tilberedt mat (en godt stekt biff ble servert svart utenpå, rå inni) gjorde at totalopplevelsen ble dårlig. Når vi i tillegg mottar regningen og må vente nærmere 30 min på å betale blir man irritert.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Terje-rk20
Gema V, Director de Relaciones Públicas på Finca Rebate, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. august 2019

Hi, we're sorry your Rebate experience wasn't what you wanted. We take note to improve, we hope to see you soon! Greetings.

Reisende som så på Finca Rebate, så også på

Pilar de la Horadada, Alicante (provins)

Har du vært i Finca Rebate? Del dine erfaringer!