Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Overaskende bra!”
Anmeldelse av Pizzeria Lilly

Pizzeria Lilly
Vurdert som nr. 24 av 84 Restauranter i Pilar de la Horadada
Kjøkken: Italiensk, Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018

Vi har ikke besøkt denne restauranten før I høst.
Det kommer av at denne restauranten har rykte på seg for å skyffle gjestene ut av lokalet før desserten er fortært.
Når man går ut om kvelden for å spise, vil man gjerne gjøre dette I ro og mak.
Vi bestemte oss for likevel å gi det en sjanse og opplevelsen var positiv.
Denne kvelden er I oktober og ikke I august, så det har vel en sammenheng.
Men maten var strålende, vinen var passe temperert, og servitørene var veldig hyggelige. Vi kommer til å dra hit igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, annebyeg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (399)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 399 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Veldig bra mat og hyggelige servitører.
Maten kommer som avtalt og dem har full kontroll på alt.
6/6.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 986vetlee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2018 via mobile enheter

Typisk sydenrestaurant. Hyggelige servitører og bedre mat enn forventet! Biff som var stekt akkurat alle ville ha den, og god pizza! Hyggelige servitører som var akkurat passe masete :-)

Dato for besøk: juni 2018
Takk, christianvW4325GI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017

Lilly har vært en av våre faste spisesteder i flere år. Skuffer ikke i år heller.
God mat, hyggelig personale og en hovedmester som er meget hyggelig og prøver det meste for at du får en god opplevelser.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lars-es
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2017

Her var det koselig, hyggelig betjening, og god mat og drikke. Hadde også dessert, som smakte fortreffelig.

Dato for besøk: april 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Varhaugbu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzeria Lilly, så også på

Torre de la Horadada, Alicante (provins)
Torre de la Horadada, Alicante (provins)
 
Torre de la Horadada, Alicante (provins)
Torre de la Horadada, Alicante (provins)
 

Har du vært i Pizzeria Lilly? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din