“Fantastisk mat opplevelse!!”

Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Så nære man kommer Michelin restaurant kvalitet som mulig. Et must for alle som er glad i god mat og god vin! Har spist her jevnlig i mange år og aldri blitt skuffet en eneste gang!!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, StianK63

Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Fin restaurant både ute og inne, vi valgte å sitte inne da det var for varmt ute. Bestilte dagens meny, som ga virkelig mersmak. Bestod av 3 smakfulle små forretter som vi alle fikk. Kunne velge en av 3 hovedretter, fisk - kjøtt - pasta. Og en dessert tilslutt. I tillegg en flaske husets vin pr. 2 gjester. Alt dette til 33 euro pr person.
Rettene var meget velsmakende og basert på litt uvanlige råsorter. Kjøkkenet har virkelig gjort sitt for å sette sitt preg på rettene, små smaksbomber og vel anrettet.

Kommer helt klart tilbake hit!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, M0rtenU
Anmeldt 11. februar 2020

Restauranten er liten - så smart å bestille bord om det er helg eller om en er mange. Veldig hyggelige og god service. Mange gode røde viner. Har sin egen "tvist" på maten som gjør den litt annerledes, men god. Vær tydelig når du bestiller om du ikke er god på spansk.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Petter B
Anmeldt 21. januar 2020 via mobile enheter

Feiret bursdagen min og som vanlig bestilte vi bord. Dette er en populær restaurant og du skal ha flaks hvis du får bord om du ikke har bestilt på forhånd. Restauranten er intim med få bord. Personalet er hyggelige, smilende og vi får alltid følelsen at det var hyggelig at nettopp vi kom. Vi bestilte menyen til 30 E som står skrevet på veggen i restauranten. Du velger kun hovedrett som består av kjøtt, fisk eller pasta. I menyen inngår 3 forretter, hoved rett, husets nystekte grove hvitløksbrød, vann, husets vin, som alltid passer til hovedretten og dessert. Restaurantens kokk lager forretter med mange spennende og ikke minst gode smaker. Alle presentert på en delikat måte. Hovedretten er alltid god og desserten like så. Selv om vi valgte en meny, fikk vi god tid til å nyte hver rett. Vi besøker denne restauranten flere ganger i året og vi blir alltid imponert over hvordan kokken's "lekenhet " skaper retter med så
gode smaker.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, bj_rnerikw2019
Anmeldt 27. januar 2018 via mobile enheter

En bortgjemt og stilfull restaurant, meget hyggelig personale og en et sted med det meste på menyen, vi spiste både fisk,and, og biff og det smakte fortreffelig.

Dato for besøk: januar 2018
1  Takk, Klinkokkos

Reisende som så på Casa Araez, så også på

San Pedro del Pinatar, Murcia-regionen

Har du vært i Casa Araez? Del dine erfaringer!