“Fantastisk mat”
Anmeldelse av Asian City

Asian City
Vurdert som nr. 9 av 89 Restauranter i Pilar de la Horadada
Anmeldt 30. juli 2022

Maten var kjempe god, forretten ble litt i største laget så velg gjerne en hel pakke til billigere pris (var billig uansett) eneste å sette fingeren på var rød vinen, den var så varm at vi måtte ha isbit i den.
Vi var 4 voksne som hadde forrett og hovedrett alle forskjellige retter + en karaffel vin hver å betalte ca 600,- tilsammen. Da vi var ferdig ble vi tilbudt snaps, da ble det en flaske med jegermaister og en karaffel med baylies på bordet, vi tok noen shoter hver å det kostet ingen ting.
Men det er pga maten vi vil tilbake.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, 141mereteh

Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Nydelig mat og drikke til en meget billig penge. Vi var to voksne som spiste forrett og hovedrett. Vi hadde en mugge hver med vin, trodde vi fikk et glass hver og ble overrasket når vi så hvor mye vi fikk. Når vi var ferdig å spise fikk vi snaps på huset, og de satte flaskene igjen på bordet med beskjed om at vi måtte ta det vi ville ha. Total pris på 29,80€
Vi skal definitivt tilbake, og det er utelukkende grunnet den gode maten.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, ThereseAD
Anmeldt 31. desember 2021 via mobile enheter

Dette er en restaurant vi ofte besøker. Her får du god mat for en rimelig penge. Betjeningen er alltid imøtekommende og hyggelig. Et fint sted å ta med barn.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, NorthStar10498693176
Anmeldt 15. mai 2019 via mobile enheter

Etter en del restaurant besøk med vekslende matopplevelser, frister det alltid med asiatisk middag. Vi spiste crispy duck som smakte fortreffelig. God mat, rask servering, gode priser og hyggelig betjening. Anbefales

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Utenglatta
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Greit sted, men styr unna sushi’n som tilbys - det kan de ikke! Masse ris og udelikat anrettet. Billig.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, ToreJensen

Reisende som så på Asian City, så også på

Pilar de la Horadada, Alicante (provins)
Pilar de la Horadada, Alicante (provins)

Torre de la Horadada, Alicante (provins)
Cabo Roig, Orihuela Costa

Har du vært i Asian City? Del dine erfaringer!