En stor og fin camping med mye å finne på for både barn og ungdom. Vi var to familier med fire barn mellom 3 og 9 år. Store og fine oppstillingsplasser for vognene der vi sto (helt i enden), lang og vanvittig langgrunn Strand som var helt topp for småbarna. Mange aktiviteter med bla barneklubb, trampbåter, SUP, sykler, basseng osv. Campingplassen scorer likevel ikke helt oppe på skalaen sammenlignet med andre steder. Sanitærhusene var ikke særlig bra, det var lite utsikt fra vognplassen (bare skog rundt), bassengområdet var veldig fullt og veldig «skittent» vann i barnebassenget med mye gress osv i, og vi syns det var litt slapp holding og service hos mange av ungdommene som jobber i kiosken.. vi måtte lete oss frem til hvor barneklubb-aktivitetene foregikk, og den lille butikken på området hadde knapt varer, og det var helt utsolgt for feks Jessi-bamser som ungene hadde planlagt å bruke feriepengene på (litt tidlig på sommeren å gå tom for sånt kanskje?). Hvorfor selges det ikke mer sånt som stand- og badeleker, radiostyrte båter, badeklær, småleker etc? Det er lite butikker og sånt i nærmiljøet, så hqdde vært veldig populært å fått tak i sånne ting på campingen.
En fin camping - men mange små detaljer som trekker ned helhetsopplevelsen.. er nok ikke mye som skal til for å løfte det noen hakk om det legges litt ekstra i de småtingene som nevnt over.