Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Maten er fantastisk”

Mojito Beach Restaurant Bar
Vurdert som nr. 76 av 101 Restauranter i Agia Marina
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Vi var her i august 2018, to ganger. Fin utsikt og koselig sted. Maten ble laget av kokken Vassilis og vår bare helt fantastisk!! Anbefaler stifado her, i alle fall om han lager den. Håper det blir mulig for oss og spise der igjen snart; det er virkelig noe å se frem til. 5/5 stjerner fordi maten var så god!!

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, StigGN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manos L, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018
Google-oversetting

Thank you very much, we like to see you again next year.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (244)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 244 anmeldelser

Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var der 5 g på 14 dager.hyggelig sjef.flinke kjøkkenpersonale.måtte ha glutenfritt pga cøliaki.rask å levere mat på bordet.reiser ned igjen i mai til Agia Marina skal da også der og spise lunsj.De har fin sandstrand.gode madrasser.

Dato for besøk: september 2018
Takk, briteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manos L, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you you are always welcome

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018

Dette er stedet hvis du ønsker ordentlig gresk mat, tilbredet på gamle måten, slik det skal hjøres..Vassilis er kokken som virkelig kan det med mat. stedet må bare oppleves..Du går ikke sulten fra dette stedet..Har vært der flere ganger de tre ukene jeg tilbrakte i Agia Marina..Rett og slett perfekt...

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, ru_west
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manos L, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you my friend for det review, you are always welcome

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en familie og spiste lunsj her på en litt overskyet dag. Stedet ligger nydelig til rett på stranden, men dessverre så smakte ikke maten all verden. Vi spiste pizza og den hadde litt lite smak og bunnen burde vært stekt lengre da den var litt deigete.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, stefanw989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manos L, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you for the review, sorry about the food I don’t know what happened about the pizza

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

God middag med gode porsjoner. Veldig hyggelig betjening og fantastisk utsikt med en kjempefin solnedgang

Dato for besøk: september 2018
Takk, SusannS85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manos L, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2018
Google-oversetting

Thank you for the review

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mojito Beach Restaurant Bar, så også på

Tympaki, Heraklion Prefecture
Chersonisos, Heraklion Prefecture
 

Har du vært i Mojito Beach Restaurant Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.