Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig plass!”

Mojito Beach Restaurant Bar
Vurdert som nr. 64 av 116 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2 uker siden

Flott beliggenhet ved stranden. Nydelig solnedgang kan nytes sammen med god mat og drikke! Hadde Traditional Kontosouvli til middag, som var helt fantastisk godt! Anbefales! Alltid like hyggelig å komme hit ❤️

Dato for besøk: september 2019
Takk, Brihegs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManosLitinakis, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2 uker siden
Google-oversetting

Thank you very much, we do our best

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (161)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 161 anmeldelser

Anmeldt 22. august 2019 via mobile enheter

Veldig god mat, godt utvalg og gode vegetaralternativ. Stuffed vegetables var nydelig! God service! Å sitte her om kvelden i solnedgang er fantastisk! Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, 311anitak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManosLitinakis, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2019
Google-oversetting

Thank you very much for the kind words

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2019

Endelig fikk jeg stifados laget av beste kokken! Herlig mørt kjøtt og løk i en perfekt smakfull saus ~ anbefales varmt. Personalet imøtekommende og serviceinnstilt. Virkelig hyggelig middag og en vakker solnedgang.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, Janne E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManosLitinakis, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2019
Google-oversetting

Thank you very much

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Vi var her i august 2018, to ganger. Fin utsikt og koselig sted. Maten ble laget av kokken Vassilis og vår bare helt fantastisk!! Anbefaler stifado her, i alle fall om han lager den. Håper det blir mulig for oss og spise der igjen snart; det er virkelig noe å se frem til. 5/5 stjerner fordi maten var så god!!

Dato for besøk: august 2018
Takk, StigGN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manos L, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2018
Google-oversetting

Thank you very much, we like to see you again next year.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var der 5 g på 14 dager.hyggelig sjef.flinke kjøkkenpersonale.måtte ha glutenfritt pga cøliaki.rask å levere mat på bordet.reiser ned igjen i mai til Agia Marina skal da også der og spise lunsj.De har fin sandstrand.gode madrasser.

Dato for besøk: september 2018
Takk, briteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Manos L, Ejer på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018
Google-oversetting

Thank you you are always welcome

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mojito Beach Restaurant Bar, så også på

Tympaki, Heraklion Prefecture
Chersonisos, Heraklion Prefecture
 
Rethymnon, Rethymnon Prefecture
 

Har du vært i Mojito Beach Restaurant Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din