“Ikke mye å skryte av dessverre”

Mojito Beach Restaurant Bar
Vurdert som nr. 85 av 105 Restauranter i Agia Marina
Anmeldt 29. august 2022 via mobile enheter

Har vært her flere ganger tidligere år men denne gangen var det ikke mye å skryte av. De hadde stive priser og når du bestiller stor øl er den attpå til ikke full men endel skum 😢. Bestilte dobbel vodka med en box redbull og fikk vodka med lemonade 🙉. Dette var siste gangen vi er der dessverre. 💸

Dato for besøk: august 2022
Takk, espentveter

Anmeldt 27. juli 2022 via mobile enheter

Var her ved solnedgangen for dessert til barna og drink til oss voksne. Idyllisk sted og hyggelige ansatte. Dessverre var det mye feil.

Etter at vi hadde ventet 20min, måtte vi etterspørre vannet vi hadde bestilt. De mente det ikke hadde gått så lang tid, men jeg hadde klokkeslett vi bestilte. Vi fikk drinkene rett etterpå. De var gode, akkurat som de skal være, men de var små og dyre ut i fra prisene i området.

Mens vi ventet på desserten til ungene var det et bord som sendte tilbake en middagstallerken, og et annet bord som sendte tilbake en øl.

Etter 40min kom desserten til ungene, som var helt feil. Da vi tok det opp møtte vi ingen forståelse fra han vi bestilte fra. Vi bestemte oss for å betale og gå. Han presterte da å gi oss for lite veksel tilbake. Dette ble rettet på da vi kommenterte det.

De andre ansatte prøvde å rette opp og si at barna kunne få iskrem gratis, men da hadde vi ikke tiltro til stedet.

Dato for besøk: juli 2022
1  Takk, MayHultin
Manos L, Owner på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Sorry for the mixups but we try our best

Anmeldt 19. juni 2022

Vi var 4 jenter som dro hit for å spise! Maten kom fort, og alle som jobbet der kom innom bordet for å spørre om alt var bra! Alle som jobbet der var kjempehyggelige og veldig gjestfrie! Fikk gratis solsenger av eieren!! Anbefaler

Dato for besøk: juni 2022
Takk, kathisn000000000726
Manos L, Owner på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juni 2022

Thank you very much, good to see you all at our place, and good you had a great time there.

Anmeldt 17. oktober 2021

Her måtte vi betale 15 euro for å ligge på solseng en times tid. Vi har prøvd mange strender på ferien, men selv ikke på Elafonissi var prisen i nærheten av dette.

Dette er det eneste stedet på Kreta som vi følte at vi rett og slett ble lurt i en turistfelle. Velg heller en av de andre solseng-tilbyderne på denne flotte stranda.

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Gunhild A
Manos L, Owner på Mojito Beach Restaurant Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2021

It is your choice, we have many satisfied customers and if you do not eat lunch you have to pay for the beds, it is very normal on many beaches

Anmeldt 16. oktober 2021

Tross en veldig fin utsikt, så ble dette en veldig dårlig opplevelse. Vi fikk ikke maten før det hadde gått nærmere 1, 5 time etter at vi måtte etterspørre den. Likt med den fikk vi servert hvitløksbrød og tzatziki som ble presentert som et plaster på såret fordi maten tok så lang tid. Det ble også servert øl, som ikke var bestilt. Det var i det hele tatt en veldig negativ opplevelse som toppet seg da regningen kom.. Der hadde ingenting riktig pris i forhold til menyen og de hadde lagt til €17 euro for noen hvitløksbrød. Til sammen prøvde de å legge på over €30 på regninga. De ga seg til slutt, men det var helt tydelig at de kjørte et opplegg der de prøvde å lure folk og satset på at ingen sjekket regninga. Det er så mange restauranter å velge i, så unngå denne!!

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, TomE1963

It's your choice, we have many satisfied customers and we can not recognize what you write, we only put it on the bill that has been ordered

Reisende som så på Mojito Beach Restaurant Bar, så også på

Tympaki, Heraklion Prefecture
Chersonisos, Heraklion Prefecture

Har du vært i Mojito Beach Restaurant Bar? Del dine erfaringer!