“Hyggelig og rolig plass”

Poseidon Restaurant Beach Bar
Vurdert som nr. 60 av 109 Restauranter i Agia Marina
Anmeldt 11. juni 2023 via mobile enheter

Poseidon har vert vårt stam sted i Agia Marina de siste 10 årene. Super plass for en dag på stranda. Michalis i baren lager de beste drinkene og har alltid tid til en hyggelig prat.

Dato for besøk: august 2022
Takk, BorvenSandven

Anmeldt 3. september 2019

Veldig fin strand. Gratis senger hvis du kjøper noe,veldig hyggelig kelner på stranda. God mat, men kommer det grekere som skal spise blir du glemt. Måtte be om regning flere ganger, til slutt måtte vi gå bort å be om å fa betale. Sanitæranlegget er dårlig og veldig ofte skittent. Veldig synd!

Dato for besøk: september 2019
Takk, BeritN128
Anmeldt 18. juli 2019

Vi hadde Poseidon som stamsted i 2018, og har vært tilbake så ofte som mulig i ferien 2019. Beste strandområder, gratis solsenger og topp servering på stranda. Restauranten har jevnt gode retter (anbefaler særlig fisk) og servicen er på topp. Baren er også veldig bra. Standard på toalett og det litt gammeldagse interiøret i restauranten burde kanskje trekke ned, men for oss gjør gjestfriheten, maten og servicen dette stedet til en topp opplevelse - hver gang.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, May D
Anmeldt 4. september 2018

Dette er er helhetlig opplevelse. Solseng er inkludert i service. Kelner tar bestilling ved solsenga, og du betaler når dagen er over. Hyggelig lunch restaurant med godt utvalg rett bak. Dette er uten tvil en av kystens bedre strender. Myk og steinfri sand. Tavernaen sørger for at stranda holdes ren og ryddig. Maten i restauranten er helt OK. Øl serveres fra frosne glass.....også på stranda....ingen vits å dra andre steder....

Dato for besøk: september 2018
Takk, An2n56
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

En plass vi besøkte flere ganger på vår ukes besøk. God mat, flott personell og beliggenhet.

Vi prøvde flere retter, men vil absolutt trekke frem pepperbiffen - nydelig.

Ta turen - det er verdt det!

Takk, kjetil163

Reisende som så på Poseidon Restaurant Beach Bar, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Poseidon Restaurant Beach Bar? Del dine erfaringer!