Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat”

Rustic Garden Greek Tapas & Wine
Vurdert som nr. 6 av 103 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 57 - kr 125
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2022 via mobile enheter

Et flott sted med god mat. De har meze/tapas retter. Vi var 4 personer og 7 retter var mer enn nok.

Man sitter ute i en flott hage og nyter matrettene som blir servert en etter en. Mange gode smaker og konseptet med å dele mange retter gjør at man får smake mye forskjellig. Her kan man ha en koselig aften i et flott atmosfære og nydelig mat.

Veldig hyggelig og profesjonell betjening som sørget for at alle gjestene hadde det fint.

Et sted man bør besøke hvis man er i Agia Marina.
Obs: kan være lurt å reservere bord da det er et populært sted

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, jpnor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (1 632)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 1 632 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Veldig koselig og intimt lokalet, maten og servicen var helt suveren. Anbefalt med 4 meze retter til 2 personer. Passelig mengde dersom du ikke er veldig sulten, da er 5 retter passelig! Var her 3 ganger i løpet av 1 uke, og fikk prøvd ulike meze som alle var veldig gode. Må reservere plass da det er en veldig populær plass.

Dato for besøk: august 2022
Takk, ingeborgl690
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Beste matopplevelse på Kreta! Flott service og nydelige omgivelser. Anbefaler å reservere bord her for det er en populær restaurant. Ligger noe gjemt, men greit å finne fram med Google Maps.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 955lises
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Den beste resturantopplevelsen i Hellas noen gang!! Fantastisk service, atmosfære og ikke minst mat!!! Smakte fortreffelig. Virkelig verdt et besøk om du er i Agia Marina, men du må booke bord for her er det populært. I alle fall i fellesferien da vi var her.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, emilyrenander
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Fantastiske omgivelser, mat og service😍 Virkelig verd et besøk om du setter pris på kvalitet! Vi kommer garantert tilbake til Rustic Garden 👍🏻🤩😍

Dato for besøk: juli 2022
Takk, kjerstis143
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Rustic Garden Greek Tapas & Wine, så også på

Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i Rustic Garden Greek Tapas & Wine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.