“Nytt besøk to år etter.”
Anmeldelse av Neraida Restaurant

Neraida Restaurant
Vurdert som nr. 4 av 107 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 4. juni 2019

Denne restauranten ligger i et område med mange gode spisesteder. Denne er en av de du må besøke. Rent, god service, god mat og hyggelig betjening. Lang og hyggelig samtale med sjefen, som var litt urolig for sesongen. Rakk dessverre bare ett besøk denne gangen.

1  Takk, rabben2015
AndonisNeraida, Ιδιοκτήτης på Neraida Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juni 2019

Thanks a lot you are welcome again anytime

Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Kom helt tilfeldig forbi stedet og angret ikke. Deilig mat og veldig god service. Store porsjoner, så her kan en nok dele på hovedrett hvis en spiser forrett. Eieren har bodd i Norge og deler gjerne sine opplevelser. God stemning og kan anbefales.

1  Takk, Karius6

Thanks a lot you are welcome again anytime...

Anmeldt 15. mai 2019 via mobile enheter

Bildene på menyen og utenfor ser ekle ut men maten var god. Hyggelig personal og fint lolale. Sjefen var noe innpåsliten å litt beruset.

Takk, marris100
Anmeldt 27. april 2019

Vi har vært på denne tavernaen to dager på rad, og regner med at det blir nange besøk i løpet av ferien. Hyggelige priser, god mat og behagelig service. Restauranten framstår som veldrevet. Toalettene var også rene og pene, og det sier noe om rensligheten generelt. Vi kan absolutt anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: april 2019
1  Takk, Trond M
AndonisNeraida, Ιδιοκτήτης på Neraida Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. mai 2019

Thanks a lot we try to do our best... thanks oun more time...

Anmeldt 23. januar 2019 via mobile enheter

Bestillte gyros og grillrett med tomatsaus. Måtte vente lenge på maten. Plutselig kom kelneren med en fiskerett og satt fremfor oss. Vi sa ifra at vi ikke hadde bestillt dette og han vandret forvirret rundt for å finne de som skulle ha fisken. Til slutt fikk vi rett mat.

Gyrosen var helt ok, litt lite smak. Grillretten var veldig syrlig med sterk smak av tomat.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, Reisegladstrikker

Reisende som så på Neraida Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Neraida Restaurant? Del dine erfaringer!