Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig fint sted”
Anmeldelse av Arhondiko

Arhondiko
Vurdert som nr. 7 av 98 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 1 - USD 59
Kjøkken: Gresk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 29. juli 2020

Var litt skeptisk til å begynne med, men folk som jobber der er veldig hyggelig. Maten var kjempegod, veldig god og saftig steak. Anbefaler til alle som er på ferie i Agia Marina

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mathias996
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (361)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 362 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2019

Fantasisk lokal mat og atmosfære. Rause porsjoner til svært rimelige priser. Utrolig hyggelig personale i familiens olivenlund

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Johan A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Arhondiko ligger litt bortgjemt og ser ikke så fin ut før du kommer inn i hagen der du spiser. Når du først kommer inn åpenbarer det seg et trivelig og lunt sted under oliventrær og omringet av høye kaktus. Fin skygge og god atmosfære. Nydelig. Fikk brød og olivenolje servert ved bordet som forrett uten å betale ekstra. Ble tatt godt i mot av kelner og vist til bordet. Veldig trivelig betjening. Maten var ok. Spiste moussaka. Prisen var ikke avskrekkende. Alt i alt en god opplevelse.

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, ahved
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Besøkte denne familieeide restauranten for lunsj i dag. Vi var alene her da vi kom, var nok litt skeptiske, men atmosfæren tiltalte oss - mat og service imponerte! Vi skal definitivt tilbake for middag her en kveld!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, 431terjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Ser litt "slitent" og anonymt ut, men skinnet bedrar. Flott service og fantastisk mat. Anbefales med 5 *

Dato for besøk: juni 2019
Takk, steing2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Arhondiko, så også på

Agia Marina, Chania fylke
 
Agia Marina, Chania fylke
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i Arhondiko? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din