Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffet”
Anmeldelse av 12 Tables

12 Tables
Vurdert som nr. 5 av 104 Restauranter i Agia Marina
Prisklasse: USD 5 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Svært hyggelig personal. De ansatte gjorde alt i sin makt for å være greie. Det gjorde de over alle forventninger. Dessverre var ikke maten deretter. Godt, men ikke over gjennomsnittet, tross pent anrettet på fine fat. Supermarked mat duger ikke. Fikk gode kaker på huset til dessert.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Gullfuglen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (496)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 496 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

En veldig koselig restaurant i Agia Marina.
Nydelig mat og et ekstremt dedikert personale. Blide og imøtekommende
Må prøves. Lykke til alle sammen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, faymetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Trodde ikke det kunne bli bedre, men det er de faktisk. Maten må jeg bare beskrive som fantastisk, servicen og atmosfæren likeså. Er du i området bør du absolutt ta en kveld her.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, HildeK850
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2020

En plass du aldri glemmer, og alltid kommer tilbake til!
Mat, service, atmosfære, ja absolutt alt, får terningkast 6!
Inventaret gjør at det føles som om du kommer inn i en deilig oase.
Har du enda ikke vært der..... da har du gått glipp av noe.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HildeK850
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2020

Fantastisk god mat og personale uten like, det er ikke mange steder man opplever så god service. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Ronja W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på 12 Tables, så også på

 
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i 12 Tables? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.