Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kommer absolutt tilbake!”
Anmeldelse av 12 Tables

12 Tables
Vurdert som nr. 5 av 103 Restauranter i Agia Marina
Prisklasse: USD 5 - USD 27
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Veldig fin restaurant med en utrolig god service og veldig god mat. Ble tatt godt i mot av hyggelige servitører, restauranten ser ikke veldig barnevennlig ut fra utsiden, men slik servitørene oppførte seg mot barn er dette definitivt et barnevennlig sted også. Vi spiste en veldig god middag med en kjempe god dessert. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2021
Takk, JegLikerFrokost
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (521)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 521 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Svært hyggelig personal. De ansatte gjorde alt i sin makt for å være greie. Det gjorde de over alle forventninger. Dessverre var ikke maten deretter. Godt, men ikke over gjennomsnittet, tross pent anrettet på fine fat. Supermarked mat duger ikke. Fikk gode kaker på huset til dessert.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Gullfuglen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

En veldig koselig restaurant i Agia Marina.
Nydelig mat og et ekstremt dedikert personale. Blide og imøtekommende
Må prøves. Lykke til alle sammen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, faymetteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021 via mobile enheter

Trodde ikke det kunne bli bedre, men det er de faktisk. Maten må jeg bare beskrive som fantastisk, servicen og atmosfæren likeså. Er du i området bør du absolutt ta en kveld her.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, HildeK850
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. august 2020

En plass du aldri glemmer, og alltid kommer tilbake til!
Mat, service, atmosfære, ja absolutt alt, får terningkast 6!
Inventaret gjør at det føles som om du kommer inn i en deilig oase.
Har du enda ikke vært der..... da har du gått glipp av noe.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, HildeK850
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på 12 Tables, så også på

 
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i 12 Tables? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.