Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 142
Hotels.comUSD 142
PricelineUSD 152
CheapTicketsUSD 142
TravelocityUSD 142
Orbitz.comUSD 142
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (601)
Filtrer anmeldelser
601 resultater
Vurdering fra reisende
259
222
87
21
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
259
222
87
21
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 601 anmeldelser
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Greit hotell med det meste av fasiliteter man trenger.
Kort vei til stranda og mange flotte restauranter i nærområde.
Hvis det er noe som manglet, så er det mulighet til å tørke strandklær på hotell delen.
God service og behjelpelig personale i resepsjon.
Anbefaler hotellet, og spesiellt leilighetene. De var store og fine.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Heidi H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
eleni t, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. januar 2019
Google-oversetting

Dear Ms. Heidi,
We thank you kindly for spending your holidays to Atrion hotel and for sharing your experience with other travellers.
We are glad that you enjoyed your stay with us and we deeply appreciate your comments regarding our facilities and our staff.
Best Regards
For Atrion hotel
Public Relations Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Hadde med meg ei venninne på ferie i Agia Marina. Vi har ikke vært på dette hotellet før og ble svært positivt overrasket. Hotellet ligger sentral til, men var godt skjermet fra trafikk og omgivelser med høye hekker, og det var som å komme inn i en grønn oase med palmer og trær. Her var et overraskende stort basseng med grei plass rundt for solsenger. Vi fikk en ettromsleilighet på bakkeplan til høyre og noen trapper opp for bassengbaren. Det var perfekt beliggenhet for oss for her var et tre fremfor uteplassen som skjermet for direkte sol om morgenen. Det var god standard på leiligheta. Passelige harde madrasser i sengene. Kjøkkenet var greit utrustet, det eneste vi savnet her var skjærfjøl og visp. Badet var veldig bra, med egen dusjsone skjermet med en glassvegg. Det var god mat både i restauranten og i snackbaren ved bassenget. Og renholdet var utmerket. Men det aller beste var den kjempegode servicen vi opplevde på hotellet.
Ikke minst fra de ansatte i bassengbaren. Vi vil absolutt anbefale dette hotellet, og vil definitivt komme tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Voyage788663
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
John k, Γενικός Διευθυντής på Atrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Voyage788663,
We appreciate you took the time to share your experience at Atrion resort hotel.
I am glad you liked the room you stayed as our hotel as been fully renovate 90% of our hotel the last 3 years.
Our kitchen has been upgrated this year with new menu and Chef as we always try to provide our guests with a better service through our guests reviews.
I would be glad to meet you personally the next time you will visit our hotel.
Thank you so much,
Best regards,
Yiannis Kyriakakis
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Atrion hotell ligger sentralt i Agia Marina, og er litt unna hovedgaten så man slipper trafikkstøy. Hyggelig betjening, greit renhold på rommene. Leilighetene er lyse og trivelige, men kjøkkenet var dårlig utstyrt. Uteområdet er ryddig og pent. Bassenget er stort, men det er litt liten plass til solsenger rundt det. Wifi var gratis og med god dekning.
Andre gang på dette hotellet, og kommer nok tilbake.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, 5ifamilien
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
eleni t, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Sir /Madame,
We thank you kindly for spending your holidays to our hotel and for sharing your experience with other travellers.
We are glad that you enjoyed your stay and that you find our facilities and location satisfactory.Please note that we will take under cinsideration your suggestion regarding our rooms equipment. As far as your comment regarding sunbeds please note that our pool is the biggest at the area and the number of the sunbeds aroud are the best possible.
Looking forward in welcoming you again to our hotel some time soon in the future
Best Regards
For Atrion Hotel
Public Relations Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt et roms leilighet på bakkeplan.Fikk leilighet 424,meget fornøy med plasseringen
AC i oppholdsrom og soverom
Ser ut som leiligheten er ny oppusset etter gresk standar vel og merke
Basseng baren servere nydelige små retter til lunsj og selv følgelig deilig forfriskende drikker
Frokosten er det heller ingen ting å klage på
Håpe resten av ferien blir like bra dom starten

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, T4166GFkevins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
eleni t, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Mr. Kevin,
We thank you kindly for spending your holidays to our property and for sharing your experience with other travellers.
We are really glad that you enjoyed your stay with us and we appreciate your comments regarding our facilities.
Looking forward in welcoming you again yo our hotel some time soon in the future
Best Regards
For Atrion Hotel
Public Relations Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Stort og fint bassengområde , men litt trangt.
Endel av solsengene var slitte/ødelagt, og burde skiftes ut.
Bra poolbar.
Rent og fint rundt bassenget.
Store gode rom, men dårlig renhold. Mye spindelvev og skitne partier.
Alt i alt har vi hatt en grei ferie.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, toneo758
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser