L. A.
Dato for oppholdet: august 2022
eleni terezaki, ΆλλοAtrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. aug. 2022
Dear 12345Klokturist,
we thank you kindly for spending your holidays to our hotel and for writing this review. We appreciate your kind comments regarding our staff and our facilities.
Looking forward in welcoming you to our hotel some time soon in the future.
0.2 km fra Atrion Resort Hotel
0.5 km fra Atrion Resort Hotel
0.9 km fra Atrion Resort Hotel
Se flere hoteller i Agia Marina
Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Vi bodde her ei uke i juni 2022, og er veldig fornøyd. God plassering med nærhet til gode restauranten og strand. Vi hadde dobbeltrom med utsikt til bassengområdet. Veldig varmt på balkongen om morgenen, men flott på kvelden. Helt greit rom med god seng. Rent. God frokost. Hyggelig personale. Kanskje vi kommer tilbake neste år?

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Leif-OleT
eleni terezaki, Άλλο på Atrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2022

Dear Leif-Ole T,
we thank you kindly for writing this review and we are really glad that our facilities and our hotel staff filled up your expectations.
Looking forward in welcoming you again to our hotel

Anmeldt 7. oktober 2019

Fint sentralt hotell nær stranden og shopping. Fint, rent og ryddig på hotellet og ved basseng område. Passer både for barn og voksne.kort vei med buss til Chania sentrum og med busstopp like ved hotellet. Absolutt å anbefale.

Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, GryLinea
eleni t, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν på Atrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2019

Dear Ms. Grylinea,

we thank you kindly for spending your holidays and for sharing your experience with other travellers.
We are really glad that you enjoyed your stay with us and we are looking forward in welcoming you
again some time soon in the future.

Anmeldt 5. oktober 2019 via mobile enheter

+ Beliggenhet. Kort vei til strand, butikker, restauranter, bussholdeplass. Plassert midt i Agia Marina.

+ Basseng. Visstnok områdets største basseng. Bassenget er ca 27m langt (de ansatte vi spurte mente 25 og 40m, så vi endte opp med å måle selv). Fint område rundt bassenget med solstoler og bar/restaurant. Topp for svømmetrening i tillegg til bading.

- Opphengsmuligheter. Leiligheten hadde ikke en eneste knagg til å henge håndkle eller klær, hverken på bad eller soverom. Med 5 personer ble det mye håndklær på stoler, dørhåndtak etc. På veranda var det et lite tørkestativ, men dette var dessverre ikke stort nok for våre badehåndklær og badetøy. Generelt litt i trangeste laget for 5 personer, ok for 4.

- Kundeservice. Vi fikk en kjedelig avslutning av uka da vi ble avkrevd 30€ for en knust tallerken og en plasthylle i kjøleskapet vi var uheldig å knekke. Greit nok å dekke skader vi selv var uheldige å påføre (til en fornuftig pris), men vi ble beskyldt for å ha knust 2 tallerkener og lagd hakk og skår i flere glass og tekopper. Det var kun 4 dype tallerkener når vi kom, men resepsjonen påstod det var 5, i tillegg til at alle glass skulle være hele. Det var ingen inventarliste eller annen info om at det nødvendigvis skulle være 5 av alt, så vi benyttet det som var tilgjengelig, noe var det mer enn 5, andre mindre. Vi plukket ut flere ødelagte glass første morgen og satt ved benken med tanke på at vaskepersonalet kunne bytte ut, men dette fikk vi beskjed om i resepsjonen siste dag var feil måte å gjøre det på, og at våre påstander om antall og kvalitet på innholdet i kjøkkenskapet trodde de ikke på, og at det var for sent å si dette siste dag, vi burde sagt fra dag 1. Når mange glass og kopper har hakk og skår ved ankomst trodde vi dette var standarden, og hadde aldri trodd at vi skulle måtte forsvare ved utsjekk å ikke betale for disse skadene. Det er første gang vi har opplevd en slik kundeservice og holdning til fakta, der all skyld ble plassert på oss som kunder. Mulig dette er en måte for hotellet å tjene ekstra penger? Tilsvarende plasthylle i kjøleskapet vi knakk manglet i en av de andre hyllene ved ankomst, så usikker på om de bytter delene eller kun tar inn pengene?

Til andre som skal benytte hotellet så ta bilder av kopper og utstyr og gi beskjed med en gang slik at dere slipper en like frustrerende og trist avslutning på en ellers fin uke.

Dato for oppholdet: oktober 2019
2  Takk, IngridJ119
Anmeldt 13. september 2019

Har vært på dette hotellet flere ganger og er veldig fornøyd. Nå sist hadde vi ikke leilighet, men hotellrom. Rommet var stort, ganske nyoppusset og med flott balkong. Renholdet er ikke topp, men greit. Når det gjelder frokosten er den kjempebra, med mye og velge mellom og hyggelig betjening. Når det gjelder bassenget og uteområdet er det bra. Bassenget er stort og rent. Og det er stort uteområde for voksne og barn.
Det er kort vei til stranden i Agia Marina. Stranden her er super, og servicen på strandbarene topp.

Dato for oppholdet: september 2019
2  Takk, 5ifamilien
eleni t, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. september 2019

Dear 5ifamilien,

we thank you kindly for spending some time to write this review.
We are very glad that you enjoy your stay with us.
Please note that we will inform our housekeeping regarding your comment in order to improve our services.

Looking forward in welcoming you to our hotel some time soon in the future.

Anmeldt 24. august 2019

Hotellet er fint, med veldig bra beliggenhet. De har et av de største bassengene i området, med tilhørende barområde der du får kjøpt mat og drikke. Området rundt bassenget er oppgradert og det synes! Her har det blitt mye bedre siden sist vi var der.

Hvis det er noe som trekker ned på hotellet, så må det være renholdet.Vi bodde på rom 117, og der var det kakerlakker. Gulvet skulle vært rengjort, men slik så det ikke ut. Man skal ikke behøve å finne avklipte tånegler (!!!) på gulvet når man kommer inn der for første gang. Problemet med kakerlakker tror jeg kan løses i stor grad dersom hotellet gjør noe med luker, AC, sluk i dusjen osv. Jeg har fått opplyst om at de har et skadedyrfirma som tar seg av kakerlakker osv, men det kan ikke være et bra firma for dette var tredje gangen vi var der og andre gangen vi hadde kakerlakker på rommet.

Jeg hadde en akutt situasjon og ble hentet med ambulanse og måtte tilbringe 5 av 7 dager på sykehus. Den dagen vi kom tilbake til hotellet igjen, fant vi nok en gang kakerlakker på rommet. Apollo (som vi reiste med), kunne ikke hjelpe oss da de påsto at hotellet var fullbooket. Apollo skulle også ha penger for å flytte oss over til et annet hotell. HELDIGVIS fikk vi god hjelp av Eleni i resepsjonen og Yiannis som er hotellmanager. Stor takk til dem!! Hvis vi skal tilbake, så blir det ikke via Apollo, men direkte bestilling.

Så vidt jeg vet er hotellet 3-stjerners, men med bedre renhold tror jeg de kan oppnå 4. Jeg har lagt merke til at mange klager på høy lyd på kveldene, men jeg må si at det har ikke vært et problem for oss de tre gangene vi har vært der. Personalet i resepsjonen og bassengområdet snakker godt engelsk.

Atrion ligger på helt rett plass i Agia Marina og det er kort vei til strand (gå gjerne gjennom Me Gusta og kjøp noe godt til du skal ligge på de beste strandsengene i området), restauranter og ikke minst bussforbindelse til Chania, eller f.eks. Platanias. Ikke ta taxi til Chania; hotellet ligger perfekt til for alt du har behov for. Stille og rolig område som passer like godt til familier som par.

Min vurdering av hotellet blir 3. 1 i minus for renhold, 1 i minus fordi Apollo er et selskap vi ikke ønsker å reise mer med. Uten Apollo hadde hotellet fått 4 stjerner fra meg.

Romtips: Unngå rom 117 dersom mulig. Jeg ville bestilt rom i høyden. AC er helt nødvendig, da det fort blir veldig varmt på Kreta, særlig i Aug/Sep.
Dato for oppholdet: august 2019
2  Takk, StigGN
eleni t, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Atrion Resort Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2019

Dear Mr. stig,

I would like to thank you for taking the time to write this review to Trip Advisor, and for giving me the opportunity to respond.
We think it would be constructive for other guests to clarify the situation regarding our facilities.
Our hotel is a resort hotel of five buildings and surrounded by gardens.We have an official certification for
insemination which is done twice a month.
We do apologise for the unfortunate incident that happened to your room but since you have visited our hotel before you know that it was an isolated insident and we tried to resorve the situation the soonest possible
especially for you that you are a repeater guest and and a difficult week.
Hoping to have the change of welcoming you some time soon in the future
We wish you all the best