Nydelig familie taverna med god atmosfære. Herlig mat og fantastisk service. Anbefales på det varmeste.
20–24 av 1 298 anmeldelser
Hyggelig atmosfære i rolige omgivelser.Gode og varierte retter,blir alltid tatt godt i mot av personalet her.Vi har besøkt denne familiedrevne taverna i alle år og kommer tilbake hvert år.
Sammen med venner september 2019. Som alltid ble vi godt mottatt. Har spist der før og maten her er førsteklasses. Anbefales
Veldig god tradisjonell gresk mat. God atmosfære og hyggelig betjening. Spiste fersk fisk og den var nydelig tilberedt.
Dette er en av vores stam restauran, her har de altid god mat, og en veldig hyggelig betjening, vi kommer der flere gange, og blir aldri skuffet, mange takk for en hyggelig kveld, den 11/9