“Mat og vin av ypperste klasse”
Anmeldelse av Nymfi Restaurant

Nymfi Restaurant
Vurdert som nr. 20 av 109 Restauranter i Agia Marina
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

En mat og vin opplevelse! Klassiske greske retter med en vri, samt internasjonale retter. Gode greske viner og kunnskap om vinvalg til de forskjellige rettene. Ikke den billigste restauranten, men totalopplevelsen er verdt prisen. Topp service gjennom hele måltidet.

Hyggelig vertskap, fruen i huset er svensk og hennes mann snakker også flytende svensk.

2  Takk, 681hildes

Anmeldt 12. oktober 2019 via mobile enheter

Vi er to familier som har gode sans for mat og service, vi var på Nymfi for 3 år siden og var veldig fornøyd da. Vi hadde biff, bbq ribs, kylling nuggets 😀 vin og dessert alt sammen ble servert med en opplevelse av at vi var midtpunktet. Topp restaurant etter vår mening.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, rowiik
Anmeldt 6. oktober 2019 via mobile enheter

Vi spiste middag siste kvelden på Nymfi. Det var en meget positiv opplevelse, meget god mat, meget hyggelige og oppmerksomme ansatte. Fin lekeplass for junior. Topp sted, vi kommer tilbake sommeren 2020

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, John D
Anmeldt 23. september 2019 via mobile enheter

Super plass med fantastisk mat 😍
Knall god service og enda bedre mat, ligger en liten gåtur fra sentrum.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 294wenchem
Anmeldt 21. september 2019 via mobile enheter

Nymfi er helt klart en av våre favoritt restaurant. Fin lekeplass for barna, og mye å velge i fra barnemenyen. Pannekaker var en slager hos mitt barn. Besøkte Nymfi 3 ganger under oppholdet, og prøvde 3 forskjellige retter. Alle var gode men biffen var helt fantastisk. Dem som jobbet der var veldig hyggelige og har servicen var super. Kommer helt sikkert tilbake 😊

Dato for besøk: september 2019
Takk, TrineLiseKnuts1

Reisende som så på Nymfi Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Nymfi Restaurant? Del dine erfaringer!