“God mat og gode drinker”
Anmeldelse av Nymfi Restaurant

Nymfi Restaurant
Vurdert som nr. 17 av 109 Restauranter i Agia Marina
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. mai 2023 via mobile enheter

Vi besøkte Nymfi pga at de serverer glutenfri mat. Bestilte Moussaka (som de alltid lager glutenfri) og fikk en stor porsjon som smakte svært godt. Bestilte Irish Coffee etter maten, og den var også svært god. God service og rask servering, men litt støyende lokale.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Gunnmar

Anmeldt 16. mai 2023 via mobile enheter

Dette er om mulig beste spisestedet i Agia Marina god mat og trivelig bekjenning, servicen var tipp topp. Fantastisk god mat og perfekt vin anbefaling, har spist her tidligere og vi kommer igjen.

Dato for besøk: mai 2023
1  Takk, t0rej_rnl
Anmeldt 6. oktober 2022 via mobile enheter

Koselig atmosfære og en liten lekeplass og fotball-binge til de yngre. Dette gjør at de voksne kan nyte mat og drikke, og barna slipper å sitte helt stille😊

Menyen tilbyr varierte retter, men du er i kokkens trygge hender. Her lages alt med kjærlighet og kunnskap.
Du kan også sette sammen 4+ forretter for en strålende tapas opplevelse. Gode viner har de også som husets Sommelier guider deg til det rette valget om du ikke har bred kunnskap om gresk vin.

Har du minst en uke i Agia Marina området, er dette en restaurant du mest sannsynligvis vil takke for at du fikk dette tipset. Husk å booke bord.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, henriklindhjem
Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Alltid innom denne restauranten når vi er på Kreta. Fantastisk god mat, og veldig bra meny for både store og små. Herlig vertskap, som det alltid er hyggelig å komme tilbake til. 19 år siden vi var her første gang, og alltid fått fantastisk service og nydelig mat. Flott lekeområde for de som har med barn!

Dato for besøk: august 2022
Takk, 371camillak
Anmeldt 5. august 2022 via mobile enheter

Etter en uke i Agia Marina prøvde vi denne restauranten på siste dagen. Noe vi virkelig angrer på! Fantastisk service på alle måter. Den raskeste serveringen av mat vi har fått. De mest ovservante servitørene av alle vi har møtt på. Nydelig mat og god drikke. Pluss at det er svensktalende servitører i restuaranten. Vi spiste «sea bass» og grillet svinefilet. Vinene Kotsifali og Lihnos er verd å smake på.

Dato for besøk: august 2022
Takk, Trine N

Reisende som så på Nymfi Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Nymfi Restaurant? Del dine erfaringer!