“Vært her 2 ganger og rolig beliggenhet ”
Anmeldelse av Nostos Restaurant

Nostos Restaurant
Vurdert som nr. 26 av 107 Restauranter i Agia Marina
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening som ser deg under hele besøket. Mousakaen er utsøkt. Bolognese pasta var tam i smaken og lite tomatsmak.
Carbonaren var veldig bra. Pizza også bra

Dato for besøk: juli 2019
Takk, askoft

Anmeldt 28. juni 2019

Vi hadde en ferieuke på Agia Marina og NOSTOS ble vår klare favoritt for middag på kvelden. Kjempebra service, utrolig hyggelig og masse gode retter å velge mellom. Kan anbefales på det sterkeste! Familie på 5 😊

2  Takk, Bellyhytta
Anmeldt 25. juni 2019

Helt nydelig mat og fantastisk service! Hit MÅ du bare dra hvis du er i Agia Marina. Magisk! Vi bestilte lam og det er det beste vi har smakt..

1  Takk, Vibeke B
Anmeldt 21. juni 2019 via mobile enheter

Var en tur her med kjæresten. Fikk bord umiddelbart, og ble fulgt opp hele veien. Vi bestillte begge biff og den var rett og slett fantastisk. Vi avsluttet med dessert, jeg tok en sjokolade suffle og kjæresten en creme brule, også desserten var fantastisk. En veldig god opplevelse pågrunn av den fantastiske maten og den gode servicen

Takk, patricksB1431GV
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Kjempegod mat og fantastisk service. Flott lekeområde for barna. Hit kommer vi igjen.. Anbefales. :)

Takk, Fred-Are H

Reisende som så på Nostos Restaurant, så også på

Har du vært i Nostos Restaurant? Del dine erfaringer!