Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God, gresk atmosfære”
Anmeldelse av Nostos Restaurant

Nostos Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 7 av 116 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 22
Kjøkken: Gresk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 4. september 2019 via mobile enheter

Her har vi vært mange ganger. God mat og vennlig stab. Aldri blitt skuffet. Anbefaler Stifado som vi synes er veldig god her.

Dato for besøk: september 2019
1  Takk, annkarin1958
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (896)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 896 anmeldelser

Anmeldt 20. august 2019 via mobile enheter

Den beste mousakkaen eg har smakt på Kreta Restauranten låg berre ei lite stykke frå den traffikerte gata, stille og rolig atmosfære

Dato for besøk: august 2019
Takk, bkfossen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2019

Var her og spiste 2 ganger i sommer. Bra førsteinntrykk ved ankomst, hvor bestilling gikk greit unne. Vi var en gruppe på 10, som også inkluderte barn. Greit med aktiviteter for barna, som er viktig i en slik sammenheng. Jeg personlig valgte Stifado som rett første kvelden, som var av ypperlig kvalitet og smak. Veldig godt. Jeg opplevde at her var det kjøkken som behersket tradisjonell Gresk mat. Valgte en lokal gresk rødvin, som ikke ble behandlet på forskriftsmessig måte. De kom med en vin som holdt en temperatur på 25 grader minst, noe som var helt uaksetabelt. Jeg na om en kjøler, hvor dette ble imøtekommet. Når vinen kom ned på akseptabel temperatur, var den meget god. Service og oppmerksomhet utover kvelden ble veldig sporadisk og til tider ble vi litt glemt. Uansett, så var matopplevelsen god og kan anbefales. Spesielt på trandisjonell Gresk mat.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, osmasen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019

Nostos har vi besøkt hvert år siden åpningen.Det har alltid vært utrolig hyggelig. Eiere og resten av servitører er topp og ikke minst kokkene er i ekselent klasse. Gleder oss utrolig til vi i september nå 2019 skal besøke våre venner på Nostos igjen.Anbefaler alle som er i Agia Marina å ta turen,du/dere blir ikke skuffet.Anne og Bjørn Bergen Norway.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Bjørn N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2019

Dette er en av de beste resturantene i agia marina. Fantastisk flotte mennesker som jobber her og maten smakte fortreffelig. Desserten er nydelige. Besøkte resturanten 5 ganger løpet av oppholdet.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Monika G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nostos Restaurant, så også på

 
Agia Marina, Chania fylke
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i Nostos Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din