“Vel verdt besøket”

Cosy Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 109 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Beste maten vi spiste under vårt opphold på Kreta. Var å spiste her to ganger og begge gangene var maten meget bra.
Servicen er enestående, en føler seg virkelig ivaretatt. God mat for store og små

Dato for besøk: juli 2022
Takk, OnAir13120641837
MichaelMast, Marketing på Cosy Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2022

Thank you for choosing Cosy twice during your stay in Crete, and for leaving such a positive review. We're so happy to hear that you enjoyed the food, service and atmosphere - it is our goal to provide an unforgettable dining experience for each and every guest.

We hope to welcome you back soon!

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Dette var et besøk vi hadde gledet oss til, og forventningene var store.
Vi ble møtt av smilende ansatte, som tok oss varmt i mot. Med lun og koselig stil, er restauranten som skapt for en hyggelig kveld. Enten man kommer dit alene, eller sammen med flere.

Dene junikvelden var det hektisk på restauranten, men vi ble aldri tilsidesatt. Vi fant oss et bord, og det stod antibac på alle. Bestikket kom i egen papirlomme inkludert serviett. Det kom raskt sangria, en meny, og en starter på bordet. Starteren smakte veldig godt, og var en fin overraskelse.

Vi fikk raskt bestille både mat og drikke. Hovedretten min ble beef stifado, den var helt utsøkt. Mørere kjøtt skal man lete lenge etter,og tilbehøret var nydelig. Kokken kom også ut for å spørre om maten var tilfredsstillende, flott å se slike dedikerte folk.
Vi spiste og koste oss i flere timer, og det føles rett og slett som å komme hjem ❤
Vi var så mette at vi måtte takke pent nei til desserten de ville gi oss, selv om det så godt ut.
Allerede samme kveld hadde vi bestemt oss for hva vi skulle spise ved neste besøk, for dette er et sted man besøker flere ganger.

De har en spennende meny, så her er det noe for alle. Servitørene forklarer gjerne hva alt er, om det er noe man lurer på. Det er rause porsjoner. Så om du ikke klarer å spise opp alt, kan du få med resten hjem i en boks. Godt å vite. Familier som har med barn blir godt ivaretatt, og barna er like viktige som oss voksne.

Det er tydelig at dette er drømmen til de som driver Cosy, de setter sin ære i å gjøre besøket ditt så bra som mulig. Både med maten, servicen, og atmosfæren.
Restauranten lever virkelig opp til navnet sitt, for Cosy er akkurat det det er.
Gleder meg til neste besøk.

Takk, ElinRu
MichaelMast, Marketing på Cosy Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2022

Thank you for choosing to dine with us at Cosy, and for taking the time to write such a complimentary review.

We're so happy to hear that you enjoyed your experience with us, and that the food met your expectations. Our team works hard to create a warm and cozy atmosphere for our guests, and it's great to know that we succeeded in doing so.

It's truly our pleasure to serve families with children, and we're glad that our efforts are reflected in your visit.

We hope to see you again soon!

Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Nydelig kylling fillet med tilbehør som anbefales på det sterkeste. Peppersausen som hørte til var den beste jeg har smakt, akkurat som kyllingen. Super service. 😍

Takk, AnitaD1476
Vassilis T, Ιδιοκτήτης på Cosy Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2022

Thank yoy very much for your kind words!!

Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Alle fikk kjempegod mat. Vi spiste kyllingfilet med nydelig peppersaus og fiskefilet. Gode råvarer og rikelige porsjoner! Veldig hyggelig og effektiv betjening. Beste spisested på Agia Marina!

Takk, Kenneth G

Thank you very much for your kind words.You are always welcome to our restaurant!!

Anmeldt 16. juni 2022 via mobile enheter

Som navnet vil tilsi: en koselig restaurant med et utrolig hyggelig personale. Store porsjoner som metter godt, deilig husvin og (selvfølgelig) gratis dessert og raki med melonsmak (hittil den beste vi har smakt). Alt til rimelig penge!

Takk, emmamalie

Thank you very much.You are so kind!!

Reisende som så på Cosy Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Cosy Restaurant? Del dine erfaringer!