Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig liten restaurant!”
Anmeldelse av Cosy Restaurant

Cosy Restaurant
Vurdert som nr. 1 av 106 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 47 - kr 292
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. juni 2023

Koselig liten restaurant med god mat, hyggelig betjening og god atmosfære. Kommer alltid med en starter som er på huset. Kommer og spør hvordan maten smakte og har alltid en spesiell matrett som dagens.

Dato for besøk: mai 2023
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, griljo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Mas, Marketing på Cosy Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. juni 2023
Google-oversetting

Thank you for your fantastic review!

We're delighted to hear that you had a cozy and enjoyable dining experience at our restaurant. It's great that you found our food to be good and our service pleasant. We take pride in offering a warm and inviting atmosphere for our guests. We're also glad that you appreciate our complimentary starter and the special dish we offer each day.

Thank you for recommending us, and we hope to welcome you back soon to try more of our delicious dishes.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldelser (661)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 661 anmeldelser

Anmeldt 29. mai 2023

Koselig plass med god mat og service 😊
Føler at du er velkommen, og vil anbefale plassen i Agina Marina .

Dato for besøk: mai 2023
Takk, ToveD25
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Mas, Marketing på Cosy Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2023
Google-oversetting

Thank you for your kind words!

We're delighted to hear that you found our restaurant to be a pleasant and cosy place with good food and service. We strive to create a welcoming atmosphere for our guests, and we're thrilled that you felt that way during your visit.

Your recommendation means a lot to us, and we appreciate you taking the time to share your positive experience.

Thank you for choosing our restaurant, and we hope to have the pleasure of serving you again in the future!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2023 via mobile enheter

Jeg og min sønn Robert hadde med oss 3 venner på åpningsdagen og hadde en utrolig nydelig aften 🤩 Dette bar første gangen til disse 3 andre og de var overveldet av nydelig mat,service og atmosfæren,uten tvil skal de besøke Cozy igjen,selv har min sønn og jeg vært der mye og kjenner Chrissa,Vassilis og Penja som våres nære familie 🤩💖
Anbefaler på det høyeste de som ikke har besøkt Cozy å ta turen og få en fantastisk opplevelse 🇬🇷🥰💖

Dato for besøk: april 2023
Takk, annemathiesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Mas, Marketing på Cosy Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2023
Google-oversetting

Thank you for your fantastic review of Cozy!

We're so pleased to hear that you and your son, along with your friends, had an enjoyable evening with us on our opening day. It's great to know that our lovely food, service, and atmosphere left a lasting impression on your friends and that they plan on visiting us again.

We're also grateful to have loyal customers like you and your son who feel like part of our close family. Thank you for highly recommending Cozy to others who have not visited us yet.

We appreciate your kind words and hope to see you all again soon for another wonderful experience!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. oktober 2022 via mobile enheter

Vennlig, blid og imøtekommende vertskap. Vertinna tok seg god tid til å svare på spørsmål til menyen, etter å ha servert sangria og små appetittvekkere:)
Mitt valg første kvelden ble smoked pork steak, med whiskey- saus (en kremet saus, minnet om bernaise bare enda bedre). <3

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 104ragnhildm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MichaelMast, Marketing på Cosy Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. november 2022
Google-oversetting

Thank you for choosing to dine with us at Cosy Restaurant, and for taking the time to share your experience.

We're delighted to hear that you enjoyed your time with us, and that our hosts were able to make you feel welcome. It sounds like you had a chance to try some of our delicious dishes, and we're glad you liked them!

Thank you again for choosing Cosy Restaurant, and we hope to see you soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. oktober 2022 via mobile enheter

Cozy er en familie drevet restsurant hvor man blir ønsket velkommen med åpne og varme armer 🤩💖 de yter det beste av det beste for sine gjester for at man skal føle seg komfortabel under besøket 🤩🥰
Når man bestiller maten blir den forklart på en nydelig måte med hvilke ingredienser man bruker,blir og anbefalt hva som passer til av drikke om man ønsker det 🙏
Så ta turen innom Cozy og nyt en herlig lunch/middag hos Chris med hennes skjønne familie og servitør 🥰🤩🥰🤩

Dato for besøk: oktober 2022
1  Takk, annemathiesen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
MichaelMast, Marketing på Cosy Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2022
Google-oversetting

Thank you for choosing to dine with us at Cozy, and for taking the time to write such a warm and glowing review. We're so happy to hear that you enjoyed your experience with us - from the moment you walked in the door, until you left satisfied and content.

Our team is our pride and joy, and we're thrilled that you appreciated their attentiveness and care. It means everything to us that our guests feel comfortable and welcome in our home, and that they can enjoy a lovely meal without any fuss or hassle.

Thank you again for choosing Cozy, we hope to see you soon!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cosy Restaurant, så også på

 
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i Cosy Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.