Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget bra”
Anmeldelse av Mitsos Restaurant

Mitsos Restaurant
Vurdert som nr. 28 av 98 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 7 - USD 47
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig restaurant i vakre omgivelser nede ved stranden. Fantastisk god mat og god service. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, AimeeEkelundN1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 179)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 179 anmeldelser

Anmeldt 18. september 2019

Jeg og min kone måtte bare til Mitsos og få et måltid Giuvetsu. Kan anbefale dette til alle som liker kjøtt og liker lokal mat. Fin kveld med god atmosfære, masse folk og hyggelig betjening. Anbefales

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, Bereist17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Herlig mat, god vin, hjertelig service, Kostas hilser oss som gamle venner sjøl om det er et år siden sist

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, asbkve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2019

Flott beliggende populær restaurant ved stranden. Anbefaler å reservere bord i forkant. Velsmakende retter på menyen og bra utvalg av viner. Svært hyggelig og oppmerksom betjening. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Kaj Elkjær K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019

Jeg har feriert på Agia Marina utallige ganger men aldri besøkt Mitsos ( Min største feil)
Besøkte Mitsos 3 ganger mens vi var på Kreta denne gang
Er kokk selv og det er fantastisk mat, De ansatte er hyggelige og serviceinnstilt.

En av dagene var vi på stranden og god service her også. Vi var 8stk og de setter opp nye solsenger slik at vi kunne få plass sammen.

Kommer tilbake neste gang vi er i Agia Marina

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, RuneL141
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Mitsos Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke
Agia Marina, Chania fylke
 
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i Mitsos Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din