“Romantisk, stemningsfylt og god kulinarisk opplevelse”
Anmeldelse av Mitsos Restaurant

Mitsos Restaurant
Vurdert som nr. 33 av 109 Restauranter i Agia Marina
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Middag, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2022 via mobile enheter

Vi valgte å dra hit etter å ha sett en rekke flotte bilder på Instagram og vi ble på ingen måte skuffet.
Perfekt lokasjon, i solnedgangen. Dog anbefaler jeg å forhåndsbestille bord for best utsikt.
Videre hadde de god service og vi ble anbefalt en rett bestående av svin, hvitvinssaus, sopp, stekte poteter.
Vi bestilte den og hvitløksbrød til forrett. Hjemmelaget brød som smakte godt. Selve hovedretten overrasket stort og smakte kjempegodt ! Rask servering, konkurransedyktige priser og trivelig betjening gjør at vi gir kvelden 10 av 10!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Beachlion93

Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Etter å ha spist lunch her nesten hver dag i to uker, kan jeg gå god for menyen! Sunn, smaksrik og god mat! Til overkommelige priser! Absolutt hva vi setter pris på!

Dato for besøk: august 2022
Takk, 616elinm
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Helt ok mat. Over snittet bra mat. Veldig koselig sted. Men dessverre, for gode kritikker på Tripadvisor og for mange gjester og dermed helt elendig service.

Takk, Thomas S
Anmeldt 4. juli 2022 via mobile enheter

Vi var 5 voksne og 2 barn som besøkte denne flotte restauranten nede ved sjøkanten. Av reisefølge har 2 av oss vært her flere ganger tidligere. Trivelig betjening og lite venting. Veldig god sjømat! Anbefales.

Takk, esbenm2019
Anmeldt 4. mai 2022 via mobile enheter

Koselig plass helt nede ved havet med nydelig utsikt. Hyggelig og profesjonell de som jobber der. Maten var veldig god.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, Global31681971095

Reisende som så på Mitsos Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Mitsos Restaurant? Del dine erfaringer!