“Alt var topp.”

Olivia's Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 13 av 109 Restauranter i Agia Marina
Anmeldt 9. september 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og hyggelig personale.
Fin atmosfære og hyggelige personer ved vårt "nabobord".
Vi blir sikkert å besøke denne restauranten flere ganger.

Dato for besøk: september 2022
Takk, Svenn H

Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Her ble vi tatt imot godt av personalet, og fikk raskt et fint bord.

Forrettene var gode, men dessverre skuffet hovedrettene.
Lamb chops var veldig tynne og tørre, og spare ribs var alt for mye fett på og smakløst.
Da vi uttrykte vår misnøye med sjefen av restauranten tok han dette veldig profesjonelt og beklaget så mye. Vi fikk beskjed om at om vi hadde lyst kunne vi få cocktails på huset.

Legger til at mesteparten av personalet er norske.

Overall helt grei restaurant.

Takk, Nicolas J
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

En fantastisk hyggelig og rolig atmosfære.
God mat og hyggelige norsktalende ansatte.
Anbefales på det sterkeste!

Takk, Pertono1965
Anmeldt 3. august 2022 via mobile enheter

Spiste her en kveld og var tålig fornøyd. Serveringen tok lang tid, betjeningen uoppmerksomme men hyggelige. Fant ut etterhvert at betjeningen her var norsk også.

Vinglass til kona var skittent, men selv om servitør tydeligvis da skjønte hva vi sa ble det ikke byttet. Kona tørket av glasset selv.

Maten var god, men langt fra imponerende. Jeg spiste innbakt kjøtt og den var forsåvidt spennende, men resten av rettene var middels.

Takk, AndreasMyrengI
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

For en plass. Ute under trær med levende lys og en veldig hyggelig betjening. Servicen var helt topp, for en fin gjeng. Flere av personellet var norske. Fikk veldig god forklaring av meny og rødvin. Maten var knallgod og raus porsjon. Vil trekke fram ostekake til dessert, beste vi har smakt. Nydelig plass, mat og betjening. Her kommer vi igjen.

Takk, 201annetteh

Reisende som så på Olivia's Bar & Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Olivia's Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!