“Overraskende bra sted med norsk eier. Flott service og god mat / drikke.”

Olivia's Bar & Restaurant
Vurdert som nr. 18 av 109 Restauranter i Agia Marina
Anmeldt 20. mai 2023 via mobile enheter

Hyggelig overraskelse med god mat og drikke. Egen barnemeny. Eieren er norsk med gresk kone. Kan anbefale dette stedet

Dato for besøk: mai 2023
Takk, janbj60

Anmeldt 4. mai 2023 via mobile enheter

Vi fikk nydelig mat og god service. Koselig norsk eier som fortalte mye om stedet og kulturen her. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Marianne I
Anmeldt 24. april 2023

Vi kom tidlig i sesongen. Heldigvis for oss var Olivias en av de som hadde åpnet få dager før vår ankomst. Vi fikk smake retter og viner som ennå ikke sto på menyen, da det var tidlig i sesongen.
Det var en alle tiders opplevelse. Velsmakende og lekkert anrettet. Servert av veldig hyggelig personale.
Det var veldig hyggelig å treffe eieren som viste seg å være norsk.
Vi hadde tre måltider på Olivias og kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: april 2023
Takk, bjoernl972
Rune Nilsen, Owner på Olivia's Bar & Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mai 2023

Thank you very much for your nice review!
Welcome back to Olivia's!

Anmeldt 7. november 2022 via mobile enheter

Et sted å nyte god mat.
Mat,service, atmosfære.
Menyen skiller seg litt ut fra andre rest. som var positivt, da vil jeg nevne innbakt lam(κλέφτικο ) som jeg anbefaler på det varmeste,dessuten kylling i form med soyasaus. Olivias salater med en annen tilberedning enn den typiske greske.Anbefaler et utvalg av forretter.Koselig og avslappende sted

Dato for besøk: september 2022
Takk, Mobile04517924397
Anmeldt 15. oktober 2022

Fantastisk flott restaurant, utmerket service👏👏 Og så var eieren Harstadværing som gjorde besøket topp👏👏 Venter i spenning på maten nå😎 og så kom maten som var helt fantastisk👏👏👏 Kan virkelig anbefales

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, tonee384

Reisende som så på Olivia's Bar & Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Olivia's Bar & Restaurant? Del dine erfaringer!