Har vært på Kreta flere år og prøvd de fleste restauranter i Chania området generelt. Kom over denne perlen sammen med 3 andre i resiefølget og vi bestiller Grilled shrimp, stuffed mushroom, Igloo, Feta filo og en Olivias Salat på deling til forrett. Absolutt nydelig alt sammen. Til hovedrett ble det Lammeskank på meg, mens resten av følget gikk for Biff med rødvinssaus, fagri (en type fisk av brasme familien lokalt for middelhavet) og Viking Pouch (en nordisk vri på Kleftiko visstnok). Må bare si at lam er noe grekerne kan generelt, men min skank var noe av det beste jeg har smakt i mitt liv!!!
Resten av gjengen var også mektig imponert, og vi kommer definitivt tilbake her flere ganger i ferien for å teste ut mer av menyen. Eieren er også norsk og fra Nord-Norge og slo av en prat med oss og fortalte oss om litt av historien bak hvordan han endte opp som restaurant-eier her, og det er en eim av lidenskap når han diskuterte mat og drikke med oss.
Vi endte kvelden etter nærmere 3 timer, med en drink hver der jeg valgte Bramble selv, og 2 Tiramisu på deling som kunne gjort en Italiener begeistret.
Denne resturanten MÅ sjekkes ut om du befinner deg i Agia Marina området. Det er også en fantastisk atmosfære med levende lys og vakker plantering i hele utearealet som fikk det til å føles intimt selv med bordene besatt rundt oss.
11/10, en helt nydelig oplevelse tvers igjennom for oss 4, og vi gleder oss til gjensyn med denne perlen :)