“Nydelig”

Taverna Roka
Vurdert som nr. 23 av 109 Restauranter i Agia Marina
God for: Lokalt kjøkken
Anmeldt 19. juli 2022 via mobile enheter

Fin uteplass og hyggelig personale.
Mye god mat i mixed grill for 2.
serverte gratis kakestykke og raki.

Restaurante aconchegante e acolhedor. Vista romantica, comida boa.

Takk, d_boram781

Anmeldt 22. august 2019

Spiste gyros. Mye, men tørt kjøtt. Ikke noe å skryte av av, synes jeg, men hyggelig sted og servicen var god.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Caren S
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Brukte litt lang tid til å få mat, ryddet ikke av foretten før vi fikk mat, brukte lang tid, men var gjenomsnitxig/lite folk på resturangen

Dato for besøk: august 2019
Takk, ahhoybakken
Anmeldt 31. juli 2019 via mobile enheter

Har vært her før 3 år siden,viste at de lagde god mat,innfridde også ikveld. Særdeles hyggelig betjening og ble overrasket med forrett og vannmelon etter måltidet.

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, Ståle F
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Hadde en fantastisk opplevelse med dette stedet. Vi hadde fått anbefalt denne restauranten og forventningene var store. Opplevelsen var mer enn forventningengene. Fantastisk smak og utrolig mye tilbehør utenom menyen. Personalet hadde en yrkesstolthet uten like og vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, RuneB155

Reisende som så på Taverna Roka, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Taverna Roka? Del dine erfaringer!