“Veldig bra”

Kjøkken: Gresk
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Veldig god mat, og som flere nevner store porsjoner. Vi spiste mixed grill, og det var skikkelig god grillsmak på alt av kjøtt vi fikk servert. Må tilbake.

1  Takk, theresekv88

Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Veldig god mat og mye mat. Husets vin var god. Hyggelige folk med god service. Mye mat for pengene. Kommer tilbake hit senere i ferien.

Takk, Spursnr1
Anmeldt 13. juni 2022 via mobile enheter

Her får du garantert valuta for pengene! Store porsjoner, trivelig betjening og koselig atmosfære. Etter måltidet ble vi påspandert raki med jordbærsmak og en nydelig dessert!

Eneste grunnen til å ikke komme hit er om du har katteallergi ;)

1  Takk, emmamalie
Anmeldt 8. juni 2022

Min venninne og jeg fant denne perlen av en taverna på en spasertur nær hotellet vi bodde på. Det anså vi som et lykketreff, da vi fikk smake verdens beste hvitløksbrød :) De hadde mye god mat, og STORE porsjoner! Dette, kombinert med at folkene som jobber der er superhyggelige, gjorde at vi besøkte stedet flere ganger i løpet av vårt 2-ukers opphold. Skal definitivt tilbake igjen! :)

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, SiljeSch
Anmeldt 6. juni 2022 via mobile enheter

Var og spiste her med min mor. Hun bestilte lammekoteletter og jeg calamari. Begge rettene var veldig gode. Maten kom innen rimelig tid, og hyggelig betjening og atmosfære. Hadde fått en stjerne til hvis tzatziki'n hadde vært litt mildere. ( Mindre hvitløk).

Takk, Jørn L

Reisende som så på Horiatiko, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Horiatiko? Del dine erfaringer!