Sykkelturen med Hellas Bike ble en «høydare». Ikke bare var syklene og løypen topp, men vi fikk også en fin innføring i Kretas historie, kultur og botanikk. Vi hadde med oss en 10-åring som hadde en fin dag på sykkelen. Takk til guidene som ga oss en topp opplevelse.
Vi var en familiegruppe fra 70 år og ned ti 6 år som fikk oppleve nesten Edens have. Utrolige mengder foskjellige planter vokste langs den behagelige sykkelturen som var lagt opp av Hellas Bike. Fantastisk guide, flotte sykler av topp kvalitet og bra minibuss. Thalassis som turlederen heter var et oppkomme av kunnskap om natur, geologi, geografi, næringsliv, botanikk og historie, og han viste oss en gresk kirke og forklarte ornamentikken i kirkerommet bedre enn en prest kunne gjort det. Og turen var halvdags, slik at vi kom hjem til hotellet til lunsj.
Nice to know, that you enjoyed bike riding through our 'Garden of Eden' here in Western Crete :) Thank you for your opinion!
Flott tur med kunnskapsrik guide. 4 timers tur gjennom frodig natur. Gruppen som syklet talte bare 3 stk pga avbestilling og sykdom, men Hellas Bikes kjørte turen og gav oss 3 gjenværende en flott opplevelse. 5 *🙂
Thank you! Nice to hear that you had an interesting and memorable bike tour through our little 'Garden of Eden'
Leide sykler for egne turer. Har leid sykkel mange steder i Hellas tidligere, både på Peloponnes og Kreta. Kvaliteten har i beste fall vært brukbar. Hellas Bike er noe helt annet, med nye sykler som er godt vedlikeholdt.
Selv om vi bare skulle på noen ettermiddagsturer, fikk vi mange gode råd om hvor vi kunne/burde dra. Thanasos som hjalp oss minner om en sykkelproff, men gir seg god tid til å snakke med godt voksne turister.
Terrenget rett bak Agia Marina og Platanias er idyllisk, og man kan slippe bakker hvis man ønsker det. Den lille sjøen Agia reservoar har et rikt fugleliv og er et fint sted for en liten stopp. Den arrangerte halvdagsturen fra Meskla går gjennom det samme terrenget, og vi ville nok tatt den om vi hadde hatt litt bedre tid.
Vi deltok på Sougia, eller Kretisk Triathlon, på en ufattelig varm dag, men det er en herlig tur. Det å rulle nedover i dette varme været var flott, vandringen ned gorgen het og godt, bading kjølte godt ned. Lunsjen fylte godt. Turen ned på nordsiden var het som rakkern, men flott. Guidene gjorde en glitrende jobb.
Det var en fin tur fra toppen til dalen med en guide som tok være på oss syklistene. Dem ønsker å formidle naturen og livet i Kreta som gir bare smak på å vite mer og blir bedre kjent med øya. Det var fint å se landet fra et annet perspektiv! Guidene var avslappende og individuelle! Absolutt å anbefale👍😊. Tusen takk for turen.