“Middels mat, ikke mer enn det”
Anmeldelse av Kri-Kri Restaurant

Kri-Kri Restaurant
Vurdert som nr. 38 av 107 Restauranter i Agia Marina
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. juni 2024

KRI kri ligger helt på stranden i utkanten av Agia Marina (nær Kato Stalos). Utsikten fra stedet er flott, og gir en fin ramme rundt måltidet. Betjeningen var høflig og hadde litt humør. Noe mer tåler vi godt. Vi bestilte Gyros chicken. Den retten har vi spist flere steder. Her var det ikke helt på høyde med tidligere standard. Kjøttet var litt for tørt, det var lite pitabrød, og generelt litt mindre mat enn det vi hadde fått andre steder. 4'eren er på grensen mot 3...

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Olav H

Anmeldt 29. september 2023 via mobile enheter

Spiser du middag her, så spar litt plass til dessert! Fortreffelig gode desserter, laget i begrenset opplag hver dag. Spise mix Hellas rerree og desserten Exotic, og begge deler smakte fortreffelig og rause porsjoner. Koselig beliggenhet ned mot stranden.

Dato for besøk: september 2023
Takk, aashild124
Anmeldt 18. august 2023 via mobile enheter

Hyggelig familiedrevet gresk resturant. Veldig god gresk mat, jeg bestilte en rett med en variasjon av typiske greske retter, alt på tallerkenen var kjempe godt. Rause porsjoner.
God service. Anbefales.

Dato for besøk: august 2023
Takk, carinamaarud
Anmeldt 10. august 2023 via mobile enheter

Spiste en lunsj og ti middager der i løpet av oppholdet. Hyggelig betjening og god mat. Synes godt de kunne hatt rabatt på solsenger for gjester. Dessverre ble minstemann dårlig etter å ha spist en rekesuppe, men jeg gir likevel 4 av 5 på grunn av nydelig mat ellers.

Dato for besøk: august 2023
Takk, andersk484
Anmeldt 17. juli 2023 via mobile enheter

Vore her fleire dagar og ete lunsj. Deilig plass med god mat og god betjening. På stranda, så det er bare å gå rett frå solsenga til lunsj.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Randi P

Reisende som så på Kri-Kri Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Kri-Kri Restaurant? Del dine erfaringer!