Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“billig og fint for alle aldre”
Anmeldelse av Raeti Taverna Restaurant

Raeti Taverna Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 103 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: kr 57 - kr 229
Kjøkken: Gresk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. juli 2022

Jeg var her med min familie på 5. Ving guidene anbefalte dette stedet sterkt og denne anbefalingen viste seg å være fornuftig. Til og med den kresne 8 åringen likte maten. Vi dro hit flere ganger når vi har her på kreta!

Dato for besøk: juli 2022
Takk, sunnivajt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (2 939)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 2 939 anmeldelser

Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Vi var 4 personer som skulle spise der. Veldig høy støynivå og menyen besto av flere løse blader i en ringperm. Vi hadde allerede bestilt vin, men bestemte oss å forlate restauranten pga mye støy. Dette fortalte vi servitøren og hun sa at vi måtte gå fra bordet vårt og drikke vinen i baren. I baren var det ikke en eneste sitteplass og vi måtte drikke vinen stående. Ekstrem uhøflig behandling. Da vi forlot restauranten var bordet vårt fortsatt uten gjester.....

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Kenneth G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juni 2022

Helt nydelig mat. Anbefales. Serviceinnstilt betjening 👍👍👍 vi spiste meze og alt var helt nydelig. Koselige lokaler 🇬🇷🇬🇷😋😋

Dato for besøk: juni 2022
Takk, C4250EAlindap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2022

Terrible food. Fikk noen grufulle poteter med honning - vi hadde bestilt pommes fristes. Peppersausen var en brun løksaus med noe jalapeño - tror vi. Grønnsakene var udelikate.

Dato for besøk: juni 2022
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, C7662UOanneb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juni 2022 via mobile enheter

Ikke bare det beste jeg har spist på Kreta, men noe av det beste jeg har spist noen gang. Jeg var så heldig å komme en dag de hadde en spesiell lam rett som var helt nydelig. Hyggelig betjening og flotte lokaler, anbefales 100%

Dato for besøk: juni 2022
Takk, joethetraveler97
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Raeti Taverna Restaurant, så også på

 

Har du vært i Raeti Taverna Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.