“Skuffende”

Terpsi
Vurdert som nr. 47 av 109 Restauranter i Agia Marina
Kjøkken: Gresk
Anmeldt 7. juli 2022 via mobile enheter

Hyggelig dame som jobbet der, så det var ikke problemet. Problemet her er ventetid, og smakløs mat. Maten smakte absolutt ingenting og var kjedelig. Kjøpte stifado. Den var kald, og de ordnet det med engang ( når tallerken kom tilbake manglet den salaten og tomaten som var der ). Pommes frites var bløte og smakløse , og samme med ris. Stifadoen smakte bare varm, ingen smak.

Desserten var god, men da var vi litt ferdige med å være der. Var billig, noe det er preg av.

Takk, Kristina22271

Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Maten var veldig god, og servicen var fantastisk! Servitørene byr på seg selv og slår gjerne av en prat med deg når det er mindre folk i restauranten. Fikk til og med gratis dessert og en masse raki. Servitørene lager fantastisk stemning og sørger alltid for at du er fornøyd og gjør det beste de kan for at du skal ha det bra! Store porsjoner for billig penge. Anbefales på det sterkeste! Takk for en super kveld, Terpsi!

Dato for besøk: august 2019
2  Takk, mariellj1997
Anmeldt 21. april 2019 via mobile enheter

Kjempegod mat. Veldig hyggelig betjening.
God stemning. Anbefaler denne restauranten når på det beste.

Dato for besøk: april 2019
Takk, PerJ481
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Stedet ligger langs hovedveien i Agia Marina.
Greit å få bord til storfamilien,men vi måtte vente litt på å få bestille.
Lam Tsigariasto var en grytte med lammeskiver,potet,ris og saus.
Stor,velsmakende porsjon.
Sifadoen var veldig god og kan anbefales.
Ungene/ungdommen syntes både pizzaene og spaghetti
bolognaise var gode.
Kyllingsalaten,som egentlig ikke var hovedrett var kjempestor.
Så om vi måtte vente endel med bestilling på maten og med å få betale,var kake,vannmelon og en mugge med drikke ( ikke raki)på huset, en hyggelig gest.
Prismessig helt OK.
Går gjerne tilbake hit .

Dato for besøk: august 2018
Takk, Lailab450
Anmeldt 16. august 2018 via mobile enheter

Virkelig god mat og hyggelig personale. Her spiste jeg biff, perfekt tilberedt og fikk bakt potet med smør. Godt var det. Store porsjoner på fisk og kylling også. Her tar de kort hvis du spør.

Dato for besøk: august 2018
Takk, 751hildev

Reisende som så på Terpsi, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Terpsi? Del dine erfaringer!