Så god pizza!! Anbefales på det sterkeste! Også veldig god gyros. Gode porsjoner og veldig hyggelig ansatte!
God og billig mat
Rask servering
Populært sted
Mye mat, bilde er barnemeny spagetti caebonara
Anbefales .
Godt utvalg på menyen
Prøvd snart det meste på menyen, kjempe god mat. Kjempe hyggelig og service innstilt betjening. God atmosfære.
Mithos har både pizza og vanlige greske retter, men det er ingen tvil om at pizza er spesialiteten. Den lages i steinovn, og serveres både i restauranten og som takeaway. Listen over varianter er sannsynligvis den lengste jeg har sett. Vi var fornøyd med de tre utgavene vi valgte.
Restauranten er stor, og den var nesten helt full den kvelden vi var der. Heldigvis fikk vi et bord der støynivået ikke var alt for høyt. Den som ønsker en rolig og romantisk aften, bør nok velge et annet sted.
Biff for 2. Kjempe god middag. Trivelig atmosfære og hyggelig. Kjempe bra service fra kelneren😊
Biffen ble servert med både ris/pommes frits og faktisk gulrøtter.