“Koselig atmosfære og god mat!”

Almira Beach Bar and Restaurant
Vurdert som nr. 31 av 109 Restauranter i Agia Marina
Kjøkken: Europeisk, Gresk, Sjømat
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 3. juni 2023

Koselig atmosfære og veldig god mat! Du blir tatt godt vare på av de som jobber der og vi kommer gjerne tilbake neste gang! Helt supert for barnefamilier da de har stor og fin lekeplass med god utsikt til.

Dato for besøk: mai 2023
Takk, 649merethev

Anmeldt 18. september 2019

Det går kjapt å få meny og få bestilt. Maten var meget god og porsjonen var stor. Servering an drikke og mat føles som de går på samlebånd. Det virker meget upersonlig, ingen høflighet, ingen smaltalk. Og når man selv tar en høflighetsfrase er de borte fra bordet før du er ferdig. Etter hovedretten var det intet spørsmål om dessert e.l..
Det hjelper ikke at maten er bra når man blir behandlet sol luft.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 902akselj
leonter_13, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Almira Beach Bar and Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. september 2019

Thank you and we will try the next time to enjoy the service too.

Anmeldt 3. september 2019 via mobile enheter

Hyggelig dame viste oss veien inn til restauranten som ligger flott plassert ved stranden. God mat, flinke servitører. Veldig fin live musikk denne kvelden, stort pluss for det!

Dato for besøk: september 2019
Takk, malinj806
leonter_13, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Almira Beach Bar and Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. september 2019

Thank you very much.

Anmeldt 27. august 2019

Som tittelen beskriver var det en fin restaurant, med god beliggenhet. Der stoppet egentlig det hyggelige. Servicen var dårlig, og maten var ekstremt tørr. Jeg og min samboer bestilte grillmiks for 2, en rett som kom med en liten skål ketchup og tzatziki. Det var overhodet ikke nok til å bringe fuktighet over den ekstremt tørre grillmaten. Dette skulle jeg klart å få saftigere på grillen hjemme, uten tvil. Betjeningen virket også veldig irritabel. Det hele toppet seg egentlig da jeg fikk servert øl i et glass med skår i kanten. Dit drar jeg ikke tilbake!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, oohhhmygod
Anmeldt 27. august 2019

Jeg og min samboer ble lokket ned av en hyggelig dame til å spise her. For det første så var maten dårlig og tørr, vi bestilte grillmix for 2. Jeg ønsker å bestille fruktøl å ble servert en Honning Ale som ikke smakte i det hele tatt. Når vi sa til servitøren at vi synes at maten var litt i det tørreste laget så fikk vi bare til svar at det var sånn de likte kjøttet her nede. Dårlig kundeservice og ikke god mat. Vi kommer ikke tilbake☺️

Dato for besøk: august 2019
Takk, Frida Emilie T

Reisende som så på Almira Beach Bar and Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Almira Beach Bar and Restaurant? Del dine erfaringer!