emilyrenander
Fredrikstad, Norge
Anmeldelse av Bella Vista Village
5,0 av 5 boblerAnmeldt 2. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Ta med zalo og svamp hjemmefra. Ellers må man kjøpe det på butikken
0.1 km fra Bella Vista Village
1.1 km fra Bella Vista Village
Ved stranden
Se flere hoteller i Agia Marina
Anmeldt 11. juni 2022 via mobile enheter

Fint og rolig hotell med hyggelig personale, god service og bra beliggenhet. Kort vei til stranda og byen. Rent og fint hotell. Frokosten ble servert ved bordet, noe som var mer hygienisk og deilig. Bodde på rom 202 som hadde fantastisk utsikt over havet, bassenget, fjell og by. Passer ypperlig for vennepar eller kjærester!

Romtips: Anbefaler å ta lokalbuss inn til Chania. Lurt å kjøpe aircondition, ikke dyrt.
Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, tuvadn
Anmeldt 13. august 2019

Kjempeflott hotell med gode senger og deilig dusj. Vi reiste med våre tenåringsbarn på 16 og 19,og de har også trivdes godt her.

Stille og rolig hotell tilbaketrukket fra ståk og memneskemylderet i sentrum. Det var deilig. Fantastisk utsikt i alle retninger.

Frokosten er enkel, men veldig god. Du har faktisk alt du trenger. Deilig nybakt brød, både grovt og fint, nypresset jus og kaffi. De vekslet mellom eggerøre, omelett og egg og bacon. Det var helt supert. Frokostblanding og yoghurt, frukt, og enkelt pålegg. Super start på dagen.

To gode basseng på området. Godt med solsenger. Noen la ut håndklær før frokost, men det var helt unødvendig. De har også ekstra solsenger ved det ene bassenget hvis det er behov for flere.

Bassengområdet var rolig, noe som er ønsket fra hotellet sin side, og det var helt strålende. Her kan man virkelig lade batteriene. Det ble ballspill på stranden på ettermiddagen for ungdommen, så her kan en velge etter humør og dagsform.

Grei gangvei med trapper deler av veien ned til sentrum, samt trapper på området gjør at dette ikke er et hotell for funksjonshemmede som har gangvansker eller trenger rullestol.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, MeretheLa
Anmeldt 8. august 2019

Vi hadde en uke på Bella vista i august 2019, og kan ikke klage på noe som helst. Hotellet ligger litt utenfor og ovenfor hovedgaten i Agia marina, noe som gjør at hotellet får en spektakulær utsikt fra bassengområdene og rommene og at man får et veldig rolig miljø på kveldene. Betjeningen er høflige, superhyggelige og behjelpelig, pool-baren er åpen på dagtid. Frokosttilbudet er helt ok, lunsjmenyen er helt konge, anbefaler Cæsar-salat!

Rommene er av god størrelse, rene og har en fantastisk utsikt.

5 stjerner fra oss.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Jørgen H
Anmeldt 29. juli 2019 via mobile enheter

Jeg og min kone var her juli 2019. Vi har vært mye i Hellas, men dette var det beste stedet. Fritt for støy, pent, vennlig personale, knall frokost (koster ekstra). Vi hadde privat basseng, anbefales varmt. Ypperlig for to personer. Vi hadde bedt om morgensol og fikk det, perfekt. Som betydde skygge etter kl 12 og fantastisk utsikt. Rommet hadde kjøleskap m/ frys, her var litt bestikk, kopper og tallerken. Ingen ovn. Fint liten restaurant på stedet med småretter. To store basseng til å svømme i. Dette er stedet for voksne som vil ha fred og ro. Noen trapper ned til et lite sentrum - mange restauranter og butikker. Råd: Aircondition koster mye ekstra,det visste vi. Så vi hadde med skøyteledning og to vifter. Funket knall! Knallsted - vi kommer igjen!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, jarlem2017
Anmeldt 19. juni 2019

Har vært på dette hotellet 3 ganger ila 1 år nå, og er kjempefornøyd. Har hatt rom med privat basseng 2 av gangene og er veldig fornøyd. Man får mye for pengene! I tillegg er vaskedamen helt super, hun gjør virkelig en god innsats både med vasking og rydding! Gangavstand til Platanias, butikker og stranda

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Sandra B