Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Agia Marina
Publiser
Innboks
Søk

“Vår favoritt på Kreta”
Anmeldelse av Koupes Restaurant

Koupes Restaurant
Vurdert som nr. 10 av 116 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 111
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 12. september 2019 via mobile enheter

Er i Agia Marina på 12 året, og Koupes er helt klart vår favoritt.
Både maten og de som jobber der er i særklasse.
Beef Koupes ble min favoritt i år.
Vi var et reisefølge på 11 og alle var kjempefornøyde.

Dato for besøk: september 2019
Takk, sisselo2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (430)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 430 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Vi besøkte Koupes på vår 5. dag på Kreta. Beste maten hittil. Vi bestilte kylling souvlaki og kyllingfilet. Begge kom på en seng av friske grillede grønnsaker og nydelige hjemmelagede potetbåter. Rene gode smaker. Vi forstod ikke før etter vi hadde bestilt at vi kunne bestilt saus i tillegg, det hadde nok gjort måltidet enda bedre. Tok litt tid før maten kom, men vel verdt å vente på. Hyggelig betjening og stort pluss for at de ikke er pågående når du går forbi og kikker på menyen. Vi fikk stå helt i fred å se på menyen ute før vi valgte og gå inn og da ble vi ønsket velkommen av en servitør rett innenfor inngangen. Rolig og trivelig atmosfære selv om restauranten ble nesten full.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 5vibekeb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Restauranten er veldig fin, og maten er veldig god! Men det tar litt lang tid før man får maten.

Anbefales 3/5

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, kulesteiverden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Vi spiste her tredje dagen vi var på Kreta. Var kjempe fornøyd. God mat, flinke ansatts. Veldig god rosé vin.
Se bilde.
Vi bestemte oss for å spise her den siste dagen.
Kom nettopp hjem til hotellet nå. Vi er i matkoma. Perfekt. Kelneren vi fikk var veldig hyggelig og imøtekommende. Kan en del om vin.

Blir dere lenger enn hovedretten så må dere prøve ostekaka eller den vi likte best Banoffee.
Og drinken Zombienation.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Jossikoz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2019 via mobile enheter

Vi bestilte lammeskank, burger og kyllingfilet. Lammeskanken må prøves! Den smelter nesten på tunga. Nydelig dandert med søtpotetmos, squash og gulrøtter. Himmelsk! Burgeren var den beste vi har smakt her nede, og pjokken som hadde kyllingfilet, spiste alt, unntatt grønnsakene. Prisene er ikke til p bli skremt av og servicen er helt upåklagelig! Beste stedet i Agia Marina!

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Ken B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Koupes Restaurant, så også på

 
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i Koupes Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din