“Nice looking restaurant, but…”
Anmeldelse av Koupes Restaurant

Koupes Restaurant
Vurdert som nr. 16 av 109 Restauranter i Agia Marina
God for: Lokalt kjøkken
Middagsalternativer: Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Spiste en god middag på restauranten, men ikke den beste. Servering av varmt øl trekker ned, samt ødelagt vask på do. Spiste pizza som var ok, og to gode rekeretter

Takk, Jsbboss

Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat. Spiste spareribs marinert i bbq med mais og gode poteter. Utrolig mørt, noe av det beste vi har smakt. Kjøpte mango sorbe etter middag, smakte akkurat som den burde. Er nok mat, ble mett etter halve desserten, og rett før vi dro, fikk vi servert pana cotta. Absolutt den beste pana cottan vi noen gang har spist.

Denne resturanten MÅ prøves. Litt dyre priser på noe, og noe rimeligere , men ikke veldig gærent. Er mye mat for pengene, man blir god og mett og er verdt det.

Service er også super, og rent og pent. Har bare gode ting å si om dette stedet.

Takk, Kristina22271
Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Anbefaler å spise her. God mat og hyggelige folk. Gresk mat på sitt beste. Vi har spist her flere ganger og er alltid fornøyde mex både mat og service.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, ranveigisdalh
Anmeldt 6. oktober 2021

Hyggeleg restaurang med god mat , litt små porsjoner av lam som vi kjøpte. Smakte bra og greie folk .

Dato for besøk: oktober 2021
Takk, Turist0070
Anmeldt 13. september 2019 via mobile enheter

Min favoritt restuarant! Alltid hyggelig å komme tilbake år etter år, nydelig mat. Kvalitet på både mat, drikke og de som jobber der. Anbefales virkelig. 💙Koupes💙

Dato for besøk: september 2019
Takk, idao19

Reisende som så på Koupes Restaurant, så også på

Agia Marina, Chania fylke

Har du vært i Koupes Restaurant? Del dine erfaringer!