Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.com
Expedia.com
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 7 tilbud
Anmeldt 29. oktober 2019

Har besøkt hotellet før, og hatt bare positivt å si. Reiste derfor tilbake, men ble negativt overrasket over utviklingen her. Rommet var like greit som før, sengetøyet like hvitt, og madrassene like gode. Men hvor ble den hyggelige atmosfæren av? De trivelige ansatte? En stor takk til han som stekte pannekaker til frokost - trivelig og serviceinnstilt person - du løftet oppholdet vårt! Litt om våre opplevelser : Vi var ikke ønsket som gjest ved kveldsunderholdningen! De reklamerte med gratis adgang, men om du ikke kjøpte mat eller drikke - fikk du beskjed om å flytte deg. Dette til tross for at det var knapt en håndfull mennesker tilstede for å se dagens underholdning. Vi ble henvist til å finne en solseng å sitte på, i avstand til hele underholdningen. Er vel unødvendig å si at vi ikke tilbragte kveldene på hotellets område. Så, skulle vi handle, da vi ankom Kreta. Gikk på butikken og plukket ut masse varer, problemet kom da vi hadde betalt - vi ble nektet pose til å bære varene våre i. For, veske hadde vi på rommet - må vite! Det var ikke lett å få med seg de varene til rommet, uten noe å bære dem i! Vi lette på rommet, men fant ingen veske. På forespørsel fikk vi en handlebag i resepsjonen noe senere. Helt ok at hotellet kjører en miljøvennlig linje - og vil redusere bruk av plast. Men da må gjesten få beskjed om det! Ikke greit å stå i hotellets nærbutikk - med fullt av varer - før du får vite det. Opplevde også at rengjøringspersonalet forlot rommet vårt med vidåpen dør! Døren var hverken lukket eller låst - og hadde da stått åpen fra de rengjorde rommet ( tidlig formiddag), til vi kom tilbake til rommet sen ettermiddag. Det var IKKE noe greit. Det var litt, fra vår ferie. Det var lite smil å se blant de ansatte, følte litt på at vi såvidt var akseptert som gjester.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, mortencola
Anmeldt 19. juli 2019

Pent vedlikeholdt hotell.
20-30 minutter rolig gange fra Platanias.
Greie rom med eget soverom. Ingen 5 stjerners luksus, men heller ikke det som er målet med hotellet.
God atmosfære, rolig og oversiktlige bassenger og mat drikke i umiddelbar nærhet(dog noe høyt priset inne på hotellet). Spist middag 1 gang inne på hotellet, ingen spesiell opplevelse. Anbefaler en av d3 mange restaurantene som ligger i nærheten (Max 3 minutter å gå).

Alt i alt kan det absolutt anbefales.

Trekk for noe umoderne rom og noe dårlig "roomcleaning"

Pluss for avslappet atmosfære og oversiktlige forhold med barn ( 9, 11 og 13 år)

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, karl m
Anmeldt 28. juni 2019 via mobile enheter

Grei service, men maten i restauranten er dårlig😔 Rent og pent uteomeråde😊 Husk at aircondition kommer som tillegg i prisen(50euro pr. uke)😱 Internett er gratis, men det er veldig tregt😴 Rommene er helt greie. For de som tenker at stedet har Bamseklubb..blir trolig skuffet over dårlig og lite organisering.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, 858hildek
Anmeldt 27. juni 2019

Stedet er fantastisk og har et veldig fint gym for de som er interessert i å trene. Lyspunktet er det hyggelige ansatte i baren, spesielt Vagelis! Thank you for being you, and for making my week darling!🙏🏼 Hvis dere tar turen til baren og ser Vagelis, spør etter en «Virgin Chichilito» 😉 Alkoholfri og meget refreshing🙌🏼🏆☀️

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, Cecilie Refsnes M
Anmeldt 20. august 2018 via mobile enheter

Lite og koselig hotell. Rent og pent, med hyggelige personale. Flotte bassengområder med musikk, mat og bar. Nærhet til det meste. Restauranter og supermarkeder rett nedi gata. Litt harde senger og aircondition koster ekstra. Også litt dumt at det slår det seg av så snart du forlater rommet. Ellers et tipp topp valg for ferien :)

Dato for oppholdet: august 2018
Takk, Kristine S