“Yppelig”

Kjøkken: Gresk, Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. juli 2022

Absolutt den beste resturanten man kan komme til på Kreta ,her er det god mat og meget hyggelig betjening som hjelper deg hvis du slit med og finne noe :D
Kjempehyggelig atmosfære.

Takk, Toj18-9

Anmeldt 16. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat, atmosfære og service. Anbefales på det sterkeste. Restauranten er vel verd et besøk. Terningskast 6😊

Takk, Voyage15912421242
Anmeldt 8. juli 2022

Vi spiste blåskjell her og ble skikkelig syk. Blåskjellene var åpenbart ikke fersk så dette er en restaurant som leker med livet til sine kunder. Ja du kan få velsmakende retter uten å bli syk men tenker likevel det sier noe om den kyniske holdningen til restauranten…. Selv om de smiler. Jeg har sendt dem e-post om at vi ble syk og restauranten har ikke svart. Ser for meg et svar fra restauranten under denne anmeldelsen om at deres sjømat alltid er fersk, men vi har jo alle sett på gordon ramsy og skjønner at en slik påstand ville være fullstendig løgn. Det som virkelig irriterer meg er at de bare unnlater og forholde seg til at de gjorde meg og min sønn syk. De burde i det minste gitt oss pengene tilbake å en erstatning for ødelagte feriedager. På bakgrunn av egen erfaring fraråder jeg alle med barn og livet kjært om og styre unna denne restauranten på grunn av deres holdninger i forhold til matsikkerhet å hygiene.

1  Takk, Restemat
Voila L, Ιδιοκτήτης på Olivi Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2022

Good evening, I can assure you that our mussels are daily fresh and anyone can see it. Also this establishment has never recieved such an emai. Maybe you have mistaken the reastaurant?

Anmeldt 8. juni 2022 via mobile enheter

Koselig restaurant med god pizza. Tok litt lang tid før vi fikk bestille og betale, men alt i alt en fin plass! Anbefales!

Takk, tuvadn
Anmeldt 1. juni 2022 via mobile enheter

Utmerket mat og service😊 spiste grillet klippfisk (stod bacalao i menyen) nydelig fisk og veldig godt med søtpotet til, litt treg servering, men de ga beskjed, så servicen på topp

Takk, GoPlaces16369861055

Reisende som så på Olivi Restaurant, så også på

Har du vært i Olivi Restaurant? Del dine erfaringer!