“Gjelder stranden og personalet på Me Gusta”

Me Gusta Beach Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 3 av 106 Restauranter i Agia Marina
Prisklasse: USD 16 - USD 32
Anmeldt 27. oktober 2018 via mobile enheter

Da vi var på Kreta i år la vi oss på denne resturanten sin strand. Vi fikk da beskjed om at det var gratise solsenger så lenge vi kjøpte noe å drikke. Vi trengte ikke å spise der. En dag vi satt oss opp i resturanten kom eieren bort til oss og prata norsk. Noe som var hyggelig! Men da hun stadig kom bort gang på gang på gang og skrøt bl.a av hvor gode karakterer hun fikk på service og samferdsel på vgs og at datteren som tydeligvis var på min alder eide en leilighet på 120 kvadrat, syns jeg dette ble litt vel spesielt. Jeg tenkte kanskje hun hadde behov for ekstrem selv-skryting. Greit nok. Men da vi spiste lunsj på en annen restaurant(der vi kunne sitte på gress) ble de veldig sure. Noe jeg forstår! Men da hun kom ned å jugde om at «sjefen» (som hun hadde sakt dagen før var henne🤔) hadde sett at vi ikke hadde spist der de siste dagene, måtte vi betale for oss for alle dagene. Det som jeg blir mest irritert over, er at hun jugde og i tillegg satt han søte mannen som jobbet på stranden i et dårlig lys. Da virket det som at det var han som hadde gjort noe feil. Noe han ikke hadde. For tidligere når vi kjøpte drikke sa de at vi måtte spare på regninga for det var billetten for solstolene. Vi kjøpte tross alt ganske mye drikke der, dere tjener jo litt på det, enn at vi la oss en annen vei? Og flere lå på stranden der uten å spise lunsj. Og det er dårlig gjort for de resturantene rundt som er tydelige på at hvis man spiser lunsj der så er solsenger gratis. Dette var ikke tilfelle her. Noe å drikke=gratis solseng, slik som på Korfu. Men kanskje det var noen skikkelig dårlige dager for denne (service og samferdsel) dama. Kan godt hende! Men likevel setter vi ikke pris på ekstrem selv-skryting og juging. Men ønsker dere all lykke videre! Og vi håper alle på at dette bare var et engangstilfelle! Og ros til han som jobbet på stranda! Han var så hyggelig og søt!

Dato for besøk: september 2018
4  Takk, 21hannek
megusta D, Owner på Me Gusta Beach Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2019

thank you for your feedback

Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Dette er stedet. Kjempegod mat, hyggelig atmosfære, veldig trivelig betjening, Camilla fra Norge, Krissa fra Kreta, Tina (eier)fra Norge. Tre jenter som alltid smiler. Og jeg har ikke glemt den nydelige maten som kokken Adriana tilbereder. Jeg kommer garantert tilbake.

Takk, ru_west

tusen takk for fine ord.. vi er glad i deg <3

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig bra resturant/bar med veldig hyggelige ansatte. Veldig fornøyd med ansatt Camilla fra Norge. God mat og flotte folk! Alt i alt veldig bra

1  Takk, Ingrid F

tusen takk for besoket.. saa hyggelig at dere trivdes her hos oss paa me gusta

Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Flott sted med trivelig Norskspråklig betjening. God mat og drikke, rene toalett, god service og beliggenhet.

Takk, Tor Olav K

tusen takk for feedback

Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Koselig sted, med deilig mat og god service. Skikkelig trivelige folk. Kommer helt sikkert tilbake hit😀

Takk, 185monak

tusen takk for feedback.. haaper aa se dere igjen snart

Reisende som så på Me Gusta Beach Restaurant, så også på

Har du vært i Me Gusta Beach Restaurant? Del dine erfaringer!