Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En drøm”

Me Gusta Beach Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 14 av 104 Restauranter i Agia Marina
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021

Ble tatt imot med åpne armer fra dag 1. Nydelig mat, usedvanlig bra service i idylliske omgivelser og herlig utsikt. Litt gresk aften fikk vi også med oss. Tina, som eier stedet sammen med sin mann, er jo bare herlig! Anbefales :)

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 284ayow
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (986)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3236 av 986 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Me Gusta er en plass man alltid går tilbake til. Hyggelig betjening, service og mat. Live musikk er det også. Så om man vil komme seg litt bort og slappe av på stranden, anbefales Me Gusta.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Camilla H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Anbefaler virkelig et besøk på Me Gusta i chania. Norsk og trivelig dame som eier stedet. Har også en fin sand strand som hører til . Veldig god mat og drikke. Undeholdning med gresk live musikk. Veldig god mat. Også litt leker til barna der. Alltid like koslig å komme tilbake .

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, ninasS7363BP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021

Hyggelige folk og fantastisk mat og drikke! Fantastisk utsikt til stranden! Anbefaler dette stedet på det sterkeste!

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, ainasundw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Var og spiste på Megusta resturant igår, fantastisk god mat og veldig god service. Kan anbefale både sjømat og kjøttretter. Anbefaler å besøke resturanten

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Curiosity33142431712
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Me Gusta Beach Restaurant, så også på

 
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i Me Gusta Beach Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.