Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit”

Me Gusta Beach Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 12 av 103 Restauranter i Agia Marina
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 5 - USD 24
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2021 via mobile enheter

Bra service og trivelig eier. Maten var helt grei, ikke noe minneverdig. Servitørene er litt for på i blant, kommer ofte bort for å helle opp vin og vann og slå av en prat, blir litt i meste laget. Fin utsikt over stranda og solnedgangen. Kommer nok ikke tilbake, da det finnes bedre alternativ i nærområdet.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Climber63169140492
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 009)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4650 av 1 009 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2021

Me Gusta har fått helt ny meny, og det var en fornøyelse å dykke ned i de forskjellige rettene. Ferske råvarer, nydelig tilberedt og en gastronomisk nytelse.
Personalet er serviceminded og går den extra milen for at gjestene ska vær fornøyde.
Enter du kommer til lunsj eller middag,eller ønsker å benytte solsengene på stranden, blir du tatt imot med smil og varme. Her finner du ditt ferieoaradis.
Kan anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, trodlet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Fortsatt beste maten, folka, utsikten og atmosfæren.
Anbefales på det sterkeste.
Strand og lunsj på dagen, middag og levende musikk på kvelden

Dato for besøk: juli 2021
Takk, annekarir2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Ble tatt imot med åpne armer fra dag 1. Nydelig mat, usedvanlig bra service i idylliske omgivelser og herlig utsikt. Litt gresk aften fikk vi også med oss. Tina, som eier stedet sammen med sin mann, er jo bare herlig! Anbefales :)

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 284ayow
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Me Gusta er en plass man alltid går tilbake til. Hyggelig betjening, service og mat. Live musikk er det også. Så om man vil komme seg litt bort og slappe av på stranden, anbefales Me Gusta.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Camilla H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Me Gusta Beach Restaurant, så også på

 
Agia Marina, Chania fylke
 

Har du vært i Me Gusta Beach Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.